ARG

Har haft två hemska dagar, trots att jag fått ett nytt syskon. Något färskt och levande. Så känner jag med ledsen arg och besviken. Jag känner mig orättvist behandlad och jag är arg över att jag vart så jävla snäll ibland. Som jag hade en före detta vän som precis kommit ut från ett förhållande, hon kom upp till Stockholm med kläder för att vara hos mig en helg. Men hon nästlade sig in lite snyggt, i början så tyckte jag att det var kul. Hennes pengar började ta slut så jag bjöd henne väldigt mycket, på mat och på krogen. Lånade ut alla kläder till henne, parfym och smink. Det är okej om det är ett par veckor. Men till slut så började jag tröttna lite smått, samtidigt som hon matchade med flera st killar jag har ett förflutet med. Varför gör man ens så? Lite girl code borde det funnits. Okej om det kanske var 1 kille. Men nu var det 3-4 st det handlade om. Samt att hon hade sex med 2 av dom fast jag inflikat att jag inte tyckte det vart okej. I samma veva så snodde hon pengar av mig, det var inte jätte mycket. Men hon snodde dom och ljög om att hon tog ut pengar när hon fixade naglarna. Alltså va? Jag konfronterade henne med det och hon sa förlåt och sa att hon inte visste varför hon gör så. Hon äter hästastma för att gå ner i vikt och det gör henne lite snurrig så jag godtog ursäkten. Sen så hände det flera gånger med typ 100, 150 kr o.s.v.

Började märka att hon hade svår bulimi, så jag började ringa runt till olika kliniker för att jag ville hjälpa henne för att hon började se så sliten ut. Pratade med en då ytlig gemensam vän till oss som berättade det för henne innan jag hann konfrontera henne. Och det är faktiskt inte jättelätt att försöka hjälpa någon som har bulimi, eftersom jag visste att hon försökte dölja det så mycket. Men istället så gick båda dom emot mig för att jag sagt att hon ”börjar se gammal ut och tappa hår” och det är tydligen inte snällt att säga. Så när det inte blev kul längre så flyttade hon ut utan att säga någonting. Så vi sa upp kontakten med varandra.

Men jag får samtidigt inte tillbaka mina två jackor som hon supit bort som jag bett henne fixa. Två jackor värde 11 tusen kronor. Och jag har frågat henne om hon kunde ersätta mig för jackorna, men hon vägrar att svara. Nu har hon som argument att jag inte får tillbaka mina 10 tusen kronor som hon är skyldig mig för att ”jag vart otrevlig”. Så jag brinner inombords och känner med utnyttjad med tanke på hur mycket jag ställt upp.

Sen har det hänt en massa andra saker också som gör att jag brinner inombords. Är så JÄVLA arg helt ärligt. My heart is on fire, och inte av kärlek. Utan av hat. Rent hat. Jag skulle helt ärligt inte bry mig om hon dog. Så arg är jag.

Nu ska jag lägga det bakom mig och skita i pengarna som hon är skyldig mig. Behövde bara skriva det för att få det ur luften. Tack och hej. Imorgon är en ny dag.

  

   

(Visited 1 times, 1 visits today)

21 Comments

 1. Jessie april 19, 2016 at 12:07 f m

  Såna tjejer kan man kasta i sjön fy på henne fy fan asså

  Reply
 2. Isabelle april 19, 2016 at 12:52 f m

  Förstår din ilska. Man blir väldigt betagen som läsare av att ta del av det du skriver. Man skulle vilja ringa upp dig och reda i saken men vi läsare är ju närmre dig än du är oss. Vi vet vem du är och du vet inte vilka vi är. Jag har gått igenom liknande det du tar upp angående att vara för snäll. Mitt tips är: vänd på det! Du vet att du är generös men ställ krav på att andra minsann också får vara det mot dig! Du förtjänar att få det du ger bort! Tar tid att lära sig bete sig annorlunda men vill man ha en förändring så är det hos en själv man får göra den förändringen. Inte förändra sin person men hitta strategier gentemot de som tar mer än vad de ger.
  Hoppas det löser sig!

  Reply
 3. Sara - Från 117kg till 59kg april 19, 2016 at 7:40 f m

  Usch, varit med om liknande så förstår att du är arg. Synd man ska bli utnyttjad för att man är snäll. 🙁

  -39,5kg!
  Jag har snart gått ner 40kg 😀
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://hajnal.se

  Reply
 4. ewa april 19, 2016 at 8:07 f m

  Det är så hemskt med så många falska vänner som försöker bara tt utnyttja dig.
  Du måste verkligen akta dig! Fy!

  Reply
 5. Sara april 19, 2016 at 8:09 f m

  Stäm henne

  Reply
 6. Linda april 19, 2016 at 9:20 f m

  Jag älskar ditt sätt att skriva på. Man fastnar och vill bara läsa mer och mer. En sak som du och Hugo har gemensamt faktiskt.

  Reply
  1. Moa april 19, 2016 at 5:44 e m

   Du menar att du uppskattar när man skriver som en kratta? 😀

   Reply
 7. Cissi april 19, 2016 at 9:22 f m

  Den andra paulina med brunt hår???

  Reply
 8. Backa april 19, 2016 at 10:17 f m

  Är snäll och har blivit utnyttjad både sexuellt, mentalt och med pengar. Har fått trauma av vissa händelser, skriker och får panikattacker. Allt detta bara för att jah vill vara snäll. Så nu har jag lärt mig att det .r nog. Man måste ställa krav. Även om man tycker synd om någon så får det räcka vid en gräns. Det är tufft att inte hjälpa till, även om man blir utnyttjad, men man måste inse att det är tuffare efteråt när man inser att man blivit utnyttjad. Följ magkänslan, känns något fel så är det.

  Reply
 9. Ellen april 19, 2016 at 10:34 f m

  Usch fy vilket jävla smuts! Bra att du kastade henne

  Reply
 10. Maria april 19, 2016 at 1:25 e m

  Hon ska lämna tillbaka jackorna. Fy vad dåligt av henne man ska ej göra så vänner ska man bli glad av stå på dej men sånt händer tyvärr.

  Reply
 11. Mattias april 19, 2016 at 3:42 e m

  Du Paow ta lärdom av det här söta du 🙂
  Vänner stödjer varandra genom att vara raka och ärliga tycker jag.
  Hon mår kanske inte heller så bra just nu, och om inte du är på topp är det dumt att öppna sig på detta sättet.
  Du har helt rätt i att man väljer vem man vill ha i livet, det måste vara någon som man kan gå jämt ut och ha roligt.
  Ber för er Båda 🙂
  Du behåll dina saker om människor vill ha dig som vän utnyttjar de inte dig.

  Reply
 12. CAMILLAESI april 19, 2016 at 6:58 e m

  Men guud, så tråkigt att det blev så. Du är jätte snäll som är så vänlig mot henne och hon gör så..

  Förstår hur du känner men tänk inte på det för mycket, njut av stunden istället <3

  Kram på sig<3

  Reply
 13. sara april 19, 2016 at 7:30 e m

  Fy fan vad tråkigt.. Okej visst att tjejen har problem, men det berättigar henne inte att bete sig som ett svin och sen skylla på dig typ :/
  Hoppas det löser sig, nu vet du vad hon är för typ, även om det blev den smärtsamma vägen :/

  Reply
 14. Martin april 20, 2016 at 3:46 e m

  Förjävligt det mesta, men personligen så har jag aldrig greppat det här med att inte vara med ngn som varit med en nära vän. Seriöst, vad är det för en patetisk hederssak? Är du inte intresserad av personen så ska du skita i vem han/hon/hen är med. Jasse gör bort sig ngt kopiöst i Tv pga. detta nu.

  Reply
 15. Nina Janakovic april 23, 2016 at 9:05 f m

  Skyll dig själv.

  Reply
 16. nyfiken april 25, 2016 at 11:42 f m

  Är det Ida Lidamo????

  Reply
 17. Pussy maj 3, 2016 at 6:36 f m

  Alexandra grōnqvist tror jag 🙂

  Reply
 18. Pussy maj 3, 2016 at 6:36 f m

  Alexandra grōnqvist tror jag

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *