Ex on the beach

Gud vad länge jag sov idag :O inte likt mig. Håller säkert på att bli sjuk eller något men men. Igår så kollade vi på Ex on the beach, och jag gillar pogrammet Säkert för att jag känner dom flesta som är med. Men det känns välgjort med starka karaktärer. Det får dom ros för!

Men en sak undrar både jag och flera av deltagarna där inne, den där inavlade bondlukren Joey som kallar tjejerna för feta? Pratar dåligt om deras kläder och deras utseende. Hur han säger till tjejen i sängen ”vill du bara inte suga min kuk”, och hur han ljuger om hur han haft sex med Ida? Alltså ursäkta. Men redan andra dagen borde han få åka hem. Visst förnedrings TV är väl den bästa TVn men att se någon vara så osmakligt nedlåtande. Det är som att han går i 4an? Visst kan man säga att det är ett klippt TV-pogram. Men det är ju så uppenbart att det är läskigt hur han beter sig. Samt så har jag hört med Amelia om att han är bra klippt med tanke på hur han bettede sig egentligen. Hur han kallade den ena tjejen där inne för tjock. ”du hade vart snyggare om du var smalare”. Nej usch. Ingen kvinnoförnedring i TV.
Här håller han på mot Amelia..

(Visited 186 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Lisa april 5, 2016 at 10:46 f m

  ”Bondlurken” vet hur man gör bra tv 😉 och med tanke på att du ej känner han så är du extremt duktig på att uttala dig. Men som sagt.. du, som ”känd” bloggerska, vet ju hur man ska spela korten rätt för att få uppmärksamhet, annars hade ju du ej varit där du är idag. Hela du är ganska kvinnoförnedrande, som visar att kvinnor ej duger som de är, så vrf just du uttalar dig vet jag inte!?

  Reply
  1. Maria april 5, 2016 at 10:19 e m

   + 1000 like på den!

   Reply
 2. Hannah april 5, 2016 at 11:28 f m

  Håller med dig paow, sjukt att de fick med så mycket osmakligt på programmet under så kort tid haha, jävla pajas. Hoppas han, hans vänner och familj skäms när de ser honom på TV! Glöm inte att han sa om Olivia ”vill helst ha henne men synd med hennes rumpa, hon borde göra lite mer squats…..” Asså snälla, han är inte närheten av snygg själv och ändå ska han försöka hitta fel på andra och säga upp det högt. Snacka om osäker människa. Finns nog inget fint i honom tyvärr. Det värsta vad klippet när han låg i sängen med hon Cindy!! SPYR

  Reply
 3. Maria april 5, 2016 at 1:54 e m

  Håller med fy för sånt prat om kvinnor det är under apnivå det ska inte godkännas.

  Reply
 4. Kajsa april 9, 2016 at 3:14 f m

  Bra paow!!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *