Ex on the beach

Gud vad länge jag sov idag :O inte likt mig. Håller säkert på att bli sjuk eller något men men. Igår så kollade vi på Ex on the beach, och jag gillar pogrammet Säkert för att jag känner dom flesta som är med. Men det känns välgjort med starka karaktärer. Det får dom ros för!

Men en sak undrar både jag och flera av deltagarna där inne, den där inavlade bondlukren Joey som kallar tjejerna för feta? Pratar dåligt om deras kläder och deras utseende. Hur han säger till tjejen i sängen ”vill du bara inte suga min kuk”, och hur han ljuger om hur han haft sex med Ida? Alltså ursäkta. Men redan andra dagen borde han få åka hem. Visst förnedrings TV är väl den bästa TVn men att se någon vara så osmakligt nedlåtande. Det är som att han går i 4an? Visst kan man säga att det är ett klippt TV-pogram. Men det är ju så uppenbart att det är läskigt hur han beter sig. Samt så har jag hört med Amelia om att han är bra klippt med tanke på hur han bettede sig egentligen. Hur han kallade den ena tjejen där inne för tjock. ”du hade vart snyggare om du var smalare”. Nej usch. Ingen kvinnoförnedring i TV.
Här håller han på mot Amelia..

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *