Gnällspik.

Nu måste jag fan sluta gnälla. Trots att jag var hos tandläkaren så har jag fortfarande ont i tanden. Dom lagade ju den fast bara tillfälligt och det var det värsta jag gjort, fick 3 bedövningsprutor och en av dom var i gommen. Inte skönt. Men ska iallfall ta bort hela tanden på tisdag. Eller jag ska operera ut den 🙁 Och jag kommer att vara vaken under tiden. Fyfan vad läskigt. Hoppas att dom drogar ner mig för börjar tycka det är lite jobbigt att gå till tandläkaren 🙁

Var bara hemma igår iallfall och pojkarna trillade in kl halv 5 inatt och gjorde kaos med godis och chips. Sen så pussade dom mig hejdå och drog tillbaka till Spanien. Lite sorligt men kommer nog att åka och hälsa på dom snart ändå!

Kan inte lägga upp bilder på bloggen? Går liksom inte att lägga upp. Tror jag har nåt virus i datan-… Ströigt

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *