Helt död.

Alltså jag har så ont i tanden så att det är löjligt. Jag brukar gnissla tänder ibland när jag sover och råkade gnissla av en tand på övre tandraden. Det gjorde inte ont eftersom jag sov och jag har tänkt ”går till tandläkaren nästa vecka” i typ 1 månad. Och det har jag fått lida för i helgen om man säger så. Har haft så ont så att jag gråter. Och försov mig så alla akuttider försvann. Det suger! Så ringer runt till en massa akutkliniker nu och hoppas på att få en tid så jag kan få laga tanden =(

Btw, tandvärk som gör så ont så att jag legat och gråtit och skrikit rakt ner i kudden. Det måste vara värre än att föda barn alltså.

Därför jag bloggat dåligt. Blir trött av citadonen. Snart är jag tillbaka på banan..

   

  

  

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *