Helt död.

Alltså jag har så ont i tanden så att det är löjligt. Jag brukar gnissla tänder ibland när jag sover och råkade gnissla av en tand på övre tandraden. Det gjorde inte ont eftersom jag sov och jag har tänkt ”går till tandläkaren nästa vecka” i typ 1 månad. Och det har jag fått lida för i helgen om man säger så. Har haft så ont så att jag gråter. Och försov mig så alla akuttider försvann. Det suger! Så ringer runt till en massa akutkliniker nu och hoppas på att få en tid så jag kan få laga tanden =(

Btw, tandvärk som gör så ont så att jag legat och gråtit och skrikit rakt ner i kudden. Det måste vara värre än att föda barn alltså.

Därför jag bloggat dåligt. Blir trött av citadonen. Snart är jag tillbaka på banan..

   

  

  

 

(Visited 68 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Sanna april 11, 2016 at 12:35 e m

  Om du vet att du gnisslar tänder, varför köper du inte en bettskena?

  Reply
 2. Maria april 11, 2016 at 1:56 e m

  Ja usch stackare fick en gång rotfylla o vad ont innan men gick bort direkt när hon satte ner något som dödade roten nog måste du hitta någon akuttid hoppas!

  Reply
 3. Angelika april 11, 2016 at 2:02 e m

  Inte mer än 8 CitOdon per dygn, men det vet du säkert, får inte tas tillsammans med Alvedon(eller annan tablett innehållande paracetamol) men det vet du säkert också. Lycka till med tanden o hoppas du får snabb hjälp👍

  Reply
 4. Johanna april 11, 2016 at 4:36 e m

  Men stackars dig!! Hoppas du får tag på en tid och mår bättre snart! ❤️

  Btw, vilken storlek har du på para finns hoodien?

  Reply
 5. bami april 11, 2016 at 5:38 e m

  Testa kliniken city dental

  Reply
 6. Sofi april 11, 2016 at 9:23 e m

  Skulle också tipsa om bettskena 👍🏻
  Himla drygt med tandvärk, kommer ihåg när jag hade problem med en visdomstand- dödsont 😖

  http://nouw.com/sofiibolinder

  Reply
 7. Robert april 11, 2016 at 11:23 e m

  Hahaha sjukt roligt. Du skriver med en sån otroligt skön ironi att man blir alldeles vimmelkantig. Sen att din följarskara hakar på är ju bara priceless!

  Reply
 8. Michaela april 12, 2016 at 8:58 f m

  Nä men fy fan. Jag avskyr tandvärk precis lika mycket som jag avskyr att gå till tandläkaren. Jag hoppas att det har släppt nu…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *