JeppeochMackan

Hej på er. Igår kväll som kom Jeppe och Mackan hem till mig. Dom ska sova här några dagar och jag ska hjälpa dom lite med bloggning kamera osv. Dom har ju bestämt sig för att ge sig ut i världen på en spirituell resa som dom kommer filma, blogga insagramma osv. Kommer nog att bli sjukt kul.

Och nu frågar folk säkert, varför Jeppe igen? Efter allt vi gjort mot varandra. Då kan jag ju bara säga att sist jag såg honom var när jag slog en flaska på han för att jag var svartsjuk. Men tider ändras och det var mer än 3 år sedan. Kul att träffa honom igen.

Annars då? Jag har lagat min tand samt bokat operationstid för att ta ut den =( Dör alltså vad ont det gör. Fick en bedövningsspruta rätt upp i gommen, höll typ på att svimma under tiden. Är egentligen inte så tandläkarrädd men man kan ju inte undgå att det inte är speciellt kul att gå dit..

Dom heter JeppeochMackan överallt 😉 In och följ. #veganlife 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (5)
 • Eh

  Du är så tragisk. Varför klanka på Nemo hela tiden? Skaffa ett liv.

  svar: Jag älskar fisken nemo. En av mina favoritfilmer ju!

 • Ellen

  Hej paow älskar din blogg <3
  Det går inte lägga till jeppeochmackan på periscop ?

 • Ellen

  Älskar dig och din blogg den är bäst ❤️❤️ Och du är så himla snygg

 • Sandra

  Var det inte du som satt och sa hos Malou att du INTE är/varit svartsjuk?

  svar: Nä men han hade precis legat med en annan tjej. konstigt att man bryr sig då?

 • Madfordawin

  Bra att du förlåtit honom och kanske har han förändrats. Tror det kan vara så att efter all skit han fick, har han tvingats tänka om. Det syns att något hänt honom iallafall på det själsliga planet med tanke på att han ser ganska tärd ut. Det kan det vara värt att nå insikt i livet.

  Men Paow, en psykopat förlorar aldrig sina färger så även om han är snäll NU, är han ändå alltid densamme innerst inne så snälla, var försiktig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *