Nytt hår.

Satte ju in löshår med tejp. Och ska jag vara helt ärlig så blev jag inte alls nöjd, det var inget för mig för dom åkte av hela tiden.

Så jag gick tillbaka till Swedish natural istället där jag färgade utväxten och satte i keratin slingor. Som sitter. Så slipper jag bli orolig för att jag ska se ut som homer varje gång jag ska borsta håret.

 Kan varmt rekommendera SwedishNatural, det är till ett bra pris och dom är så extremt duktiga på löshår. Har gått till dom nästan 4a år nu! –>LÄNK<– till hemsidan In och boka ifall ni vill ha snyggt hår till sommaren.

P9380921Under tiden.

P9380925Blev så nöjd med min askiga färg.

P9380927

Och såhär blev mitt hår efter vi satte in håret.

Vad tycks?

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Hoda april 4, 2016 at 5:50 e m

  Det blev fint tyckte jag // Hoda ❤️

  Reply
 2. Maria april 4, 2016 at 6:14 e m

  Jättefint kan du visa ditt smink du använder gillar din blogg för den så varierad o gärna bilder på söta Madicken tack.

  Reply
 3. Mattias april 5, 2016 at 1:25 e m

  Det blev hur vackert som helst paow 🙂
  Bless you

  Reply
 4. josefin april 7, 2016 at 7:00 e m

  Väldigt fint och tack för rådet om hårförlängning med tejp. Har varit osäker på om jag ska fortsätta med keratinslingor eller testa något nytt. Bokade precis tid hos http://www.hairtastic.se så ska bli skönt att få fin hårförlängning nu när våren kommer!
  /Josefin

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *