Nytt hår.

Satte ju in löshår med tejp. Och ska jag vara helt ärlig så blev jag inte alls nöjd, det var inget för mig för dom åkte av hela tiden.

Så jag gick tillbaka till Swedish natural istället där jag färgade utväxten och satte i keratin slingor. Som sitter. Så slipper jag bli orolig för att jag ska se ut som homer varje gång jag ska borsta håret.

 Kan varmt rekommendera SwedishNatural, det är till ett bra pris och dom är så extremt duktiga på löshår. Har gått till dom nästan 4a år nu! –>LÄNK<– till hemsidan In och boka ifall ni vill ha snyggt hår till sommaren.

P9380921Under tiden.

P9380925Blev så nöjd med min askiga färg.

P9380927

Och såhär blev mitt hår efter vi satte in håret.

Vad tycks?

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *