Serietips.

Igår så låg jag och kollade på en ny serie heeela dagen. Det var typ ett år sedan jag fastande så hårt för en serie. Senaste så var det ju American Horror Story. Men jag har sett allt två gånger så nu har jag tröttnat. Jag älskar serier som är lite ”unreal”, medans jag hatar verklighetstrogna filmer/serier. Verkligheten är ju så dyster ändå och jag tycker att lite fantasi ger oss hopp och lycka.

Började kolla på Once Upon A Time. Har nästan sett hela säsong ett, och det finns 6 säsonger. Serien är välgjord och handlar om häxans förbannelse över snövit (och alla andra sagofigurer), så alla har fastnat i våran värld. Ja resten får ni se själva. Serien får mig både att gråta rysa och skratta.Allt i ett.

url

(Visited 37 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Alexandra april 7, 2016 at 2:10 e m

  Det kommer bara bli bättre 😉

  Reply
 2. Jennifer april 7, 2016 at 8:35 e m

  Tips kolla Quantico och The Magicians.. Dom är så bra tycker jag!

  Reply
 3. Michaela april 8, 2016 at 9:06 f m

  Jag och sambon kollade mycket på den förut. Han älskade den och jag var lite skeptisk. Nu har vi dock glömt bort att den existerar Så tack för påminnelsen paow. Ska påminna sambon om att hans favorit serie är något han bör börja kolla på igen så jag får kolla på trueblood ifred😄

  Reply
 4. mojojojo april 8, 2016 at 1:08 e m

  Ooooh!!!! ONCE UPON A TIME E SÅÅÅ BRAA!! 🙂

  Reply
 5. Deborah april 10, 2016 at 7:12 e m

  Stort tips är Smallville haha. 10 säsonger. Så gillar man den serien (vilket 95% av folket gör skulle jag gissa på haha) – då kan man vara lycklig. 10 säsonger! 😀

  Annars finns ju Arrow, The Flash, Supergirl, The Vampire Diaries, The Originals, Teen Wolf, Shadowhunters (dock är huvudkaraktären; Clary världens jobbigaste och Kat som spelar henne är typ sämsta skådespelaren någonsin. Håller för öronen när hon snackar hahah), m.m. 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *