Serietips.

Igår så låg jag och kollade på en ny serie heeela dagen. Det var typ ett år sedan jag fastande så hårt för en serie. Senaste så var det ju American Horror Story. Men jag har sett allt två gånger så nu har jag tröttnat. Jag älskar serier som är lite ”unreal”, medans jag hatar verklighetstrogna filmer/serier. Verkligheten är ju så dyster ändå och jag tycker att lite fantasi ger oss hopp och lycka.

Började kolla på Once Upon A Time. Har nästan sett hela säsong ett, och det finns 6 säsonger. Serien är välgjord och handlar om häxans förbannelse över snövit (och alla andra sagofigurer), så alla har fastnat i våran värld. Ja resten får ni se själva. Serien får mig både att gråta rysa och skratta.Allt i ett.

url

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *