Söndagspojkvän sökes

Ikväll så blir jag ensam för första kvällen på väldigt länge. Har ju i normala fall en roomie men han ska iväg. Annars så har jag ALLTID vänner hemma. Så det är lite skräckblandad förtjusningen över att vara själv.

Men en grej som gör mig lite rädd är att jag börjar tänka på att idag så hade det fan vart najs att ha en pojkvän. Och tro mig, jag är inte mycket för närhet som involverar två kroppar, mer än att hålla handen eller pilla någon komps i håret. Men så fort det handlar om lite känslor såsom sex,kärlek osv så blir jag så obekväm så att jag bara vill kräkas. Nu sov jag en gång med Jeppe, men vi sov bara brevid varandra och jag kände väl att det var rätt mysigt. Så det fick mig att inse att närhet inte är så tokigt i all fall. Så ja, idag skulle jag vilja ha någon att kela med. Men jag känner mig ändå inte så desperat så att jag vill gå in på tinder. Äsch får nog nöja mig med Maddiken och en serie.

Annars finns det någon där ute som vill bli med söndags pojkvän? 

    

   

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *