Blä

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (6)
 • Johanna

  Är du störd?

 • CAMILLAESI

  homofober är such a waste of lite liksom

 • tv jesus

  tvn är gud det är ditt fel att jag mördade mitt köksbord du ska fan underkasta dig tvn du provocerade tvn så jag mördade mitt bord du ska fan ersätta bordet du ska sluta ha bajsex med tvn jag ska stycka tv hatarna jag är tv jesus du ska fan inte göra mig arg du ska ha jävligt klart för dig att jag är fan ingen jävla skummis du ska fan inte kalla mig skummis för jag är fan ingen jävla skummis tvn är allsmäktig jag har en yxa du ska bli bestraffad

 • Klara

  Bara så du vet är han dömd för kvinnomisshandel, sexuellt ofredande osv + han har upprepade gånger offentligt på sin Twitter skrivit att du är Sveriges pinsammaste människa och hängt ut dig som rasse och hora. Älskar din blogg!

 • Richard

  Palla försvara fikusar…. Dom är perversa och äckliga punkt slut

 • jaeinterassemen

  ja har inget problem med invandrare så länge dem ändras å e på mitt sätt #skitpaowsäger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *