11 Comments

 1. Jasmine juni 1, 2016 at 12:26 f m

  Jag är absolut inte avundsjuk på dig, för vem skulle vilja leva livet? 😅🙈 Njut för mig också, man lever bara en gång 🙄😘

  Reply
 2. Maria juni 1, 2016 at 11:11 f m

  Snygga killar o sol o bad härligt!!!

  Reply
 3. Veronica juni 1, 2016 at 3:51 e m

  Varför måste du håna hur andra ser ut? Du är ju inte dugg snyggare själv och Jonna är en mycket vettigare person än vad du någonsin kommer bli!

  Reply
  1. Evelina juni 30, 2016 at 9:31 e m

   Varför måste du håna paow då? Säg inte att hon ska sluta när du gör samma sak 😅

   Reply
 4. Louise juni 2, 2016 at 10:10 e m

  Kan du inte skriva om kvinnosynen i ex on the beach? (Nenad, Adde) kan tänka mig att du om nån skulle kunna göra ett bra i lägg om de haha

  Reply
 5. Helena juni 8, 2016 at 9:16 e m

  Du ser ut som Lotta på Bråkmakargatan med löshår! För mig kommer du alltid se ut som ett barn med fet glugg, därav ser jag alla killar som ligger med dig som pedofiler! En riktig Man dejtar inte snorungar! Första och sista gången jag besöker dig, men blev bara så förbannad på ditt hån mot Jonna! Hon har bra mycket mer vett innanför pannan än vad du har och dom båda har och kommer nå mer framgång än dig! När människor möter dom så kommer bra och positiva tankar upp.. Vad tror du folk tänker när dom ser dig?? Hora? Knulldocka? Billig? Ingen svärmors dröm, ingen framtid, inga barn.. Inget liv! Ingen kille vill dras med dig en längre tid! Spring runt och gör dina headlines då och då, men snart är du ett minne blott! Hellre har jag en familj, en sambo och ett jävligt bra sexliv än att behöva besöka gyn var och varannan dag pga massa lortiga penisar som är på besök till och från, trevligt för stunden kanske men när det är kärlek emellan så är sexet bra så mycket bättre 🙂

  Reply
  1. Evelina juni 30, 2016 at 9:51 e m

   Haha! Du sitter ju själv och hånar paow, och ändå säger du att det är så jävla fel att håna andra . Säg mig, vem Fan har INTE legat med någon? Har du legat med endast EN person i alla dina år? Knappast.. du har säkert haft sex med flertal olika personer även om du inte nämner något här.. Eftersom du INTE är bekant med paow så kan du inte ta det förgivet att ALLT skvaller som kommer ut är 100% sant. En sak till.. du låter lite avundsjuk 😊 känns som du stör dig på att hon får fler killar än vad DU någonsin kommer få. Du behöver ju inte ta det för givet att hon ligger runt med alla killar hon träffar, så är det inte man kan umgås med killar utan att ligga..

   Reply
 6. Liza juni 9, 2016 at 9:52 e m

  Har du fått till det

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *