Soft.

Hej på er. Nu har jag vart i mallis en natt. Mitt andra hem typ. Har nog tillbringat sammanlagt ett år här under 5 år och jag älskar det. Dock känner jag mig lite äldre, men vad gör det. Jag är faktiskt fortfarande än bebis. Att folk tror att jag är äldre än vad jag är eftersom jag vart med i gamet så länge. Tänk att jag började blogga för 8 år sedan?! Och det har hänt så mycket på dom 8a åren, omslag, reality-TV, skandaler, kärleksskandaler, resor,kändisfester och en jäääävlans massa media har jag fått. Jag tror att jag måste ha varit en av dom mest omskrivna bloggarna, på både gott och ont. Jag har växt upp. Det är egentligen det som jag skyller på. Jag har egentligen inte gjort SÅ mycket annorlunda än vad en vanlig svensson har gjort. Folk har suttit i sina burar och pekat på mig, och kommenterat varenda steg jag tagit. Dom har dömt och snackat skit, men det är också många som har höjt mig och sagt att det är okej att göra fel ibland. Och det är det ju. För när jag var yngre så trodde jag aldrig att mina föräldrar gjorde något fel och att folk som jobbade i te.x affären var robotar utan känslor. Om någon var lite otrevlig i kassan så trodde jag seriöst att personen var programmerad så. För man tar ju aldrig med sig sina problem till jobbet. Fast det är ju precis det jag gör. Skriver om för och motgångar och jag älskar det.

Och att skriva om motgångar så skrev Jockeyboi en ganska rolig sak till mig “medans jag jobbar röven av mig så kommer åka ner till Mallis och festa”.. och man ba ööh okey. Så det är en nedgång att åka till ett ställe jag jobbat på i 4a år där jag jobbar med människor jag älskar, som jag umgås med nästan varje dag. Att få se hur glada svenskar är på charter. Visst det kanske är något vissa gör en vecka om året, där dom släpper alla hämningar och ja gör sånt man gör på charter. Vilket är så jävla kul. Vet inte många människor som haft tråkigt på charter. Och att jag faktiskt får ha äran att jobba med det är så satans roligt och uppskattat. Och framförallt väldigt positivt. Sen så är den nya ombyggda nattklubben så fet!

Har ni inte vart på Grabbarna Grus Beach Club. Åk dit. Det är svin kul.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P9390047 P9390045 P9390049 P9390051 P9390044

(Visited 27 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. h maj 9, 2016 at 10:01 f m

  Mallis och fest !! 5 bra drinkar!!

  Reply
 2. Ida maj 9, 2016 at 3:54 e m

  Vart är tröjan från????

  Reply
 3. Sandra maj 12, 2016 at 7:34 e m

  Ser gott ut! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *