Använd fifin på rätt sätt!

OBS GAMMALT INLÄGG. Men det är ju så jävla bra så det måste upp igen!

Jag är feminist

Men jag tycker att killen ska betala. Det är sen gammalt, jävligt gammalt. Jag har blivit lite mer traditionell av mig på sista tiden, då jag har märkt att det inte funkar att sluta raka fittan och skälla på killar som tränger sig i kön på ICA. För det ligger i deras natur att vara sviniga. Dom kommer att ta ställning mot kvinnor och sätta sig över oss, även om dom inte säger något, så gör dom det inombords. Vad ska feministerna göra åt det? Jo, vi kan inte tvinga män till något som sitter i benmärgen på svinen. Att sätta en kondom på foten ala Zara Larsson är inte att håna männen, det är bara killar med liten kuk som tar åt sig. Det är också känt sen länge. Det är bara män som stör sig på att kvinnor försöker att bli självständiga. Men det enda vi skapar är män som blir arga på alla tjejer som väljer att ha kort hår och orakade ben istället. För alla människor borde stå för jämställdhet, men mannen kommer fortfarande att sätta sig över kvinnor i arbetsrelaterade situationer.

Vad har vi brudar som gör killar svaga? Vi har något som dom älskar, något som dom inte har. Vadå tänker ni? Vi har en fitta. Och vissa är beredda på att betala dyrt för den. Även ifall dom lika gärna skulle kunna köpa en eskort så är det ju ändå roligare med vanliga tjejer, som dom får bjuda ut på dejt innan man släpper till. För ja, man kommer förmodligen att släppa till. Då är det lika bra att låta han kämpa. Låt han betala. Om han ändå tycker att han är så mycket bättre än dig. Spara dina pengar. Och ha inte dåligt samvete efteråt. För dom tjänar ju ändå typ 3% mer än oss 😉

Nä, men att mannen betalar handlar om uppskattning. Det finns inget mera avtändande än killar som vill dela på notan. Jag har kommit underfund med det nu efter fyra fattiga ex-pojkvänner som jag försörjt. Det är verkligen sjukt. Mitt senaste ex är nog den enda som erbjöd sig att betala ibland, även om han lånade ett par tusen till räkningar då och då. Nä. Jag är klar med att försörja mina män.

I USA hade männen en annan bild, en jävligt dålig bild, men dom betalade i alla fall Ubern hem och bjöd inte på några könssjukdomar.

P9370969

(Visited 223 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Maria juni 28, 2016 at 5:14 e m

    Inte ok du betalat o bjudit om det är nästan hela tiden dina fd. Nej en snål man nej tack. Samma med väninnor vi bjuder varannan gång. Annars blir man ju utnyttjad. Men i ej råkat ut för särskilt snåla män. Men dom varit dåliga o ge presenter. En blomma eller typ parfym blir jag iallafall jätteglad för. Kramis.

    Reply
  2. sophia juni 28, 2016 at 10:51 e m

    Hahaha vilket roligt inlägg 😂😂😂👏🏻👏🏻

    Reply
  3. Mikael juli 4, 2016 at 8:29 e m

    Märks att du bara umgås i en viss typ av kretsar och inte träffat genomsnittet av svenska killar.

    Reply
  4. Nicole juli 6, 2016 at 3:19 e m

    Håller med ovanstående, du har nog inte umgåtts med rätt killar för att kunna uttala dig om hur en normativ kille beter sig. Deltagarna i ex on the beach och paradise räknas inte riktigt in i ”normen” 🙂 med andra ord, svinen finns såklart men i Sverige finns en stark norm av att män visar respekt för kvinnor, iallafall till den nivå att vi inte behöver sälja fittorna för att ha något att säga till om.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *