Äter kött.

Alltså jag är sjukt besviken på mig själv. Jag äter kött igen. Inte lika mycket som jag gjorde innan jag blev vego/pescetaria men jag gör det. Och vad beror det på? Jo nu kommer jag att skylla ifrån mig. Men mina första veckor här i Magaluf så åt jag inget kött/fisk. Fick inte i mig något protein alls vilket gjorde att jag sov, HELA DAGARNA. Jag åt ju bara sallad och kohlhydrater. Det är dåligt med bönor och vego alternativ här. Jag vet att det är dumt och jag får i princip ångest efter varje gång jag ätit kött. Men jag måste tänka på min hälsa. Eller så får jag helt enkelt börja laga mat hemma istället. Dumma mig 🙁

img_0025P9380481

(Visited 85 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Fille juni 25, 2016 at 5:54 e m

  Jag äter kött av samma anledning, känn ingen press!

  Reply
 2. Ewa juni 25, 2016 at 6:41 e m

  Vad du är het!!! Oj oj oj

  Reply
 3. Mattias juni 26, 2016 at 7:43 f m

  Hej du Paow känn dig inte som en butcher, proteiner är viktigt för Templet ☺️
  God Bless you Beuty 🙏🏻🙌🏻

  Reply
 4. T juni 26, 2016 at 11:51 f m

  En fråga bara. Varför åker du alltid utomlands och umgås med svenskar? Vad är meningen med det? Skulle personligen inte stå ut, jag menar anledningen varför man drar utomlands/reser är ju för att dra ifrån svenskar… Kan du inte prata så bra engelska eller vad är grejen?

  Reply
  1. Sofie juni 28, 2016 at 9:08 f m

   Anledningen varför folk åker utomlands är nog inte för att slippa svenskar (folket), det är för att slippa Sverige (landet). Man vill komma till ett annat klimat, värmen/kylan, naturen och atmosfären.
   Så jag tvivlar på att hon hänger med svenskar för att hennes engelska är dålig..
   Spydig och onödig kommentar som världen hade klarat sig utan.

   Reply
  2. Ad.de juli 12, 2016 at 8:53 f m

   Varför tror du just ALVEDON vill annonsera på hennes sida? Säger en del om vem folk tror hon är *Vissel, vissel*

   Reply
 5. LL juni 26, 2016 at 7:21 e m

  Måste va sjukt jobbigt att känna sig tvungen att äta kött! Blä! Men kämpa med att hitta vego och försök laga mer själv. Säg på restaurangen/hotellet att du är vego så brukar de kunna hitta på nåt som inte är sallad!!! <3

  Reply
 6. Marx juni 27, 2016 at 10:52 f m

  Vill man något så kämpar man.
  Jag har inte ätit kött på 17 år. Laga maten hemma och börja ta kosttillskott. Proteinpulver kanske kan vara något?
  Kött behövs verkligen inte för kroppen det är snarare dåligt för dig i längden.

  Reply
 7. Anonym juni 27, 2016 at 7:47 e m

  porrmänniska

  Reply
 8. Maria juni 28, 2016 at 5:17 e m

  Till t men det vet du väll att svenskar blir roligare utomlands o det är lättare o ta kontakt har du inte tänkt på det.

  Reply
 9. Lola juni 30, 2016 at 8:50 e m

  Jag är spansk och vegetarian men bor dock i Sverige. Det är tufft och svårt att hitta ställen med vegomat i Spanien! Verkligen ur kasst och trist. Det är pizza, pasta och sallad som gäller… Eller någon soppa. Men Spanien – Medelhavet! Satsa på fisk, skaldjur och kyckling (även om det inte är helt bra det heller så är det bättre än kött!) paella osv. Se det som att det bara är tillfälligt och du går nog över till vegetariskt igen i Sverige! Variera, kanske vegetarisk lunch och fisk/kyckling till middag?

  Reply
 10. Bea juli 17, 2016 at 7:56 f m

  Enkla sätt att få i sig protein: Köp burkar med blandade bönor, blanda med nån god dressing och ät som det är 🙂 Koka eller stek ägg och ät. Det är så enkelt att göra att det inte finns några ursäkter.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *