6 Comments

  1. Maria juni 30, 2016 at 6:17 e m

    Haha vad kul.vi har ok väder ca 20 grader så det passar bra med tex utflykter mm.

    Reply
  2. Tess juli 1, 2016 at 4:41 f m

    Läste din blogg för flera år sen så kunde inte låta bli att bläddra bak lite och jag vill så gärna ställa dig en fråga men är medveten om att det inte är möjligt att låta trevlig, men varför ser du inte lika bra ut som förr??? Minns när du var med i paradise hotel (första gången) och du såg så förbannat jäkla bra ut! Jag kan inte varit ensam om att varit avundsjuk på ditt utseende på den tiden. En riktig killerbody hade du, och i ansiktet var du fräsch och äckligt jävla snygg! Så blev förvånad av att komma in på din blogg nu då man inte ens känner igen dig! Din bröstoperation kombinerat med din viktökning har gjort att du ser otroligt ”stor” och klumpig ut i kroppen. Och ansiktet vågar jag ens inte prata om! Är det dåligt mående som gjort detta med ditt utseende eller vad beror det på? Vet att yttre är inte allt här i världen, men hade jag sett ut som du gjorde på den tiden hade jag gjort allt för att vårda mitt yttre istället för att förstöra det. Dock verkar du inte vara den enda bloggaren som ser sämre ut för varje år.. Isabelle och sindy är två andra bra exempel. Jävligt synd

    Reply
  3. Cilla juli 2, 2016 at 1:41 e m

    Minns när du och Hugo var ett par back in the days.. då var din blogg kul! Kan inte låta bli att undra.. Känns det inte på något sätt jobbigt att efter ni avslutade er relation så har han lyckats med så mycket i livet till skillnad från dig. Barn, en vacker flickvän, hus – ja precis allt man kan önska sig. Jämför man era liv efter att det tog slut så står ju du fortfarande kvar på samma plats och stampar. Ditt liv har nästan enbart bestått av skandaler och dokusåpor och nu är du once again tillbaks på grabbarna grus.. Känns du inte lite för gammal för det nu? Jag är säker på att du hade fått en precis lika bra liv som Hugo om du bara kämpade. Ska du sen när du är 35+ fortfarande springa runt på grabbarna grus och söka in till olika dokusåpor, allt för att du inte vill bli bortglömd? Jag tror du innerst inne är en trasig tjej, hur stark du än vill se ut på utsidan. Jag tror inte att livet du lever du är livet du vill ha. Måste kännas pissigt att allt bara gått nedför sen du och Hugo gjorde slut medans allt gått lite FÖR bra för honom. Jag hatar ordet goals i vanliga fall men hans liv är verkligen det – goals. Medans om du kommer på tal så suckar människor bara. Ingen orkar höra om dig mer för att du i mångas ögon är ”förlorad” och att det troligtvis aldrig lär bli något av dig. tycker du ska ta tag i ditt lov och göra precis det alla tror du inte klarar av – gör något bra av ditt liv

    Reply
  4. Buddha juli 3, 2016 at 3:00 e m

    Gillar dina ordspråk.
    Du är en fantastisk person, var stolt.

    Reply
  5. Men herregud!!!! juli 5, 2016 at 7:56 e m

    OMG! HJÄLP!
    Blir typ kallsvettig av att läsa här, Vilka jävla OTÄCKA AS som kommenterar! FÖRSTÅR att du bloggar mindre, hade ALDRIG orkat.
    Två långa kommentarer skrivna av en(?) eller kanske två Jävla dementorer. All glädje sögs ju ur rummet bara halvvägs genom första.
    Fast det måste vara samma person som skrivit, right? Samma skrivsätt iaf. Samma sjuka sätt.
    Inte typ ett hastigt ” du är ful” eller ”hatar dig” utan verkligen ett obehagligt ingående dissekerande utav en människa du inte känner. Och så SKRIVER du det i en kommentar och SKICKAR så hon kan läsa? Du måste känna okontrollerade jättestarka känslor av att världen måste meddelas dina åsikter?
    Får typ ont i magen, du måste vara ett helt jävla empatilöst monster?
    Vad i helvete vet du egentligen om varken paows eller för den delen Hugos liv? Shit, bloggare förtjänar verkligen varenda öre de tjänar för att behöva stå ut med sånhär obehaglig skit!
    Det otäcka är hur du försöker hitta ömma punkter och sen trycka till, i någon form av befängd ”välvilja” som är tusen resor värre än vanligt hederligt hat.
    Typ att anse sig ha rätten att ge sig på och försöka utreda varför en ung tjejs utseende enligt dig(!)har ”förändrats” med ett omtänksamt ”är det dåligt mående?” Som att ”nä nu skall vi tillsammans lösa detta”
    Så jävla KONSTIGT gjort. Och dessutom okunnigt. Du kan se som bäst ut när du mår som sämst, gäller nog inte dig dock för ditt jävla mörker lyser säkert igenom. Aja oavsett om det handlar om ohälsa eller inte så måste det ju LÖSAS tycks det. ”Inte för att utseende är allt” dock. ÅHHH vad äckligt.
    Först ett befängt, osant hugg på hennes utseende men det räcker inte utan i nästa inlägg skall insidan och livsvalen få en omgång. För man får bara leva på ett rätt vis! Så som Hugo lever! Goals, han är verkligen goals! Så vill ALLA människor leva! ALLLAAA! Sen i slutet ett fint ”tycker du skall ta tag i ditt liv och motbevisa alla” typ. Vilka är alla? Vad är det för gäng som sitter och håller med? Och suckar gör dom också! ALLIHOPA!
    1: VEM frågade.
    2: INGEN luras av att du vill väl. Du ÄLSKAR att kommentera sånthär till människor du anser har fel leverne. Du mår bra av det i stunden och glömmer din egna skit gissar jag?
    Men okej låt säga att ALLT du skriver stämmer? Att det hugger till och prickar rätt i hjärtat på denna unga tjej du attackerat? Har du åstadkommit något bra då? Du nådde fram, typ grattis, du såg igenom, du är en bra människokännare.
    Fatta konsekvenserna om en uppenbart illasinnad kommentar som din träffar, när den läses i ett svagt ögonblick? Vad tror du händer då? En plötslig livsstilsförändring? typ : åh DET STÄMMER JU. Jag mår faktiskt dåligt och oj tydligen syns det på mitt UTSEENDE. Då kanske jag skall börja må bättre?
    USCH! Håll dig till Flashback om du tvunget måste ventilera hat! Skriv inte ut skit direkt till en annan medmänniska!

    PAOW, förlåt att jag använder ditt kommentarsfält till en jävla novell men kunde inte låta bli. Idiotjäveln som skrev är sjuk men har inte fått uppfostran eller typ psykiska hjälp som behövs och måste utagera sig på någon. Det blev du idag, imorgon kanske Isabelle? Hintades om det. Ta inte åt dig, verkar som hen går laget runt.
    Du är verkligen jättevacker och verkar ha det supergött, hoppas du mår bra och lever livet!! All respekt till dig som står ut med obehaglig skit som hade fått andra att stänga ner. PUSS PÅ DIG!!!!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *