Närhets problemen jag hade..

Ni som följer mig vet att jag haft väldigt svårt med närhet sen det tog slut med mitt ex i oktober. Jag blev så obekväm så jag ville kräkas när det kom till känslor sex och mys. Då tyckte jag att det var okej att vara nära riktigt nära vänner. Och då menar jag bara nära, såsom att pilla i håret kramas när man ses osv. Jag hade ju inte sex med någon alls på väldigt länge förutom ett fylleligg som jag knappt kom ihåg innan jag kom till Spanien. Haha det har ju ändrats lite men jag tror att det är nyttigt för mig om jag ska vara ärlig.

Nu tycker jag om att vara nära folk, att jag inte längre ryggar undanav obehag så fort någon lägger en hand på min axel. Att jag slipper ta omvägar för att slippa krama folk jag knappt känner. Och att jag inte längre känner mig helt obekväm med att sova nära någon. Dock så kanske det hade vart svårt här nere då min säng är väldigt liten hehe. Men jag sov några gånger med en kille i början när jag kom ner hit, och första gången vi sov ihop så låg jag vaken hela natten och kollade upp i taket för jag tyckte att det var så obekvämt att ha någon så nära. Men nu kan jag till och med uppskatta närhet och mys, även om jag fortfarande kan uppfattas som lite stel. Och det har fått mig till en mer känslosam person konstigt nog. Men det känns bra att veta att man inte är någon psykopat iallfall haha.

IMG_4127

Men detta kommer alltid att vara den närhet jag kommer trivas bäst med. Saknar henne så det gör ont. Snart ses vi.

(Visited 678 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Ewa juni 25, 2016 at 8:03 f m

  Hahaha dum med censur på bilden!
  Men bra inlägg, glad för dig!

  Reply
 2. Annica juni 25, 2016 at 8:04 f m

  Ja närhet är egentligen det bästa botemedlet mot det mesta. 🙂

  Reply
 3. sophia juni 28, 2016 at 1:35 f m

  Åh vilken söt bild 😍😍😍😍

  Reply
 4. Ida juni 28, 2016 at 11:09 e m

  Jag hade extremt svårt att komma över mitt ex & valde att hålla mig sexfri ifrån senast vi hade sex (vi hade sex flera månader efter han gjorde slut) . Nu har det gått ett helt fucking år & jag kom över honom för några månader sedan när han ville vara otrogen med mig mot sin nya flickvän. Nu är han ett svin i mina ögon. Men hur fan ska jag komma ut ifrån denna extremt långa sexfria period? Har blivit så jävla kräsen när det kommer till killar att Johnny Depp skulle ha svårt att ta sig innanför kläderna. Och då har det fan gått för fucking långt!

  Reply
 5. Victoria juli 1, 2016 at 8:38 f m

  Jag var som dig, man får ju bara gå ut och göra det man är rädd för, för egentligen så visar det sig inte vara så farligt som man tror. Tror jag hade någon social fobi innan, men att umgås med folk har varit mitt eget bästa botemedel, även ifall folk har dömt mig har jag lyckats vända den goda ryggen till.. Har också en katt hemma som väntar på mig! Bra inlägg av dig, gillar din öppenhet.
  KRAM

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *