Godmorgon!

Förlåt för dålig uppdate. Men fyfan vad jag älskar Ibiza. Och alla människor här. Och nej det är ingen ”bjudresa” eller eskorteras och jag har betalat för mig själv hela tiden. Provocerar bara lite, men ni känner mig. Ibiza ligger väldigt nära Palma/magaluf där jag bor på sommaren så passade på att åka hit när Alma är här. Hänger dock med ett asskönt killgäng som jag kommit nära och vi har så kul ihop. Det är väl klart att man blir uppbjuden till bord och sånt ibland, för det har man kanske inte råd att lägg 200 tusen på ett bord. Men det är ju lite så den här världen funkar :Ibiza är en jävligt bra ide! Åk hit 

 

(Visited 41 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Sebastian augusti 1, 2016 at 1:30 e m

    Du är ju skitfin 🙂

    Reply
  2. Yo-L augusti 6, 2016 at 12:19 e m

    Då var det fan dig jag såg först inne på Heart förra helgen och sen i receptionen på Tropical Garden nån dag senare… borde ha hälsat men kände knappt igen dig 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *