Återigen.

Ja, nu har någon nisse på någon tidning skrivit ”rubriker” om mig igen. Skrattar lite åt det. Men tänkte bara rättfärdiga mig lite här. ”jag äcklas av mig själv” – för att jag är äckligt kär. Fånigt kär.

Sen att jag testade mig för klamydia? Ja jag testade mig för HIV också. Passade på att kolla läget. Även om man bara ligger med 1 person så kan man ändå få någon skit, och det räcker med att den 1 personen har legat med 1 annan. Så ja. Jag ville helt enkelt bara kolla mig. Det är väl inte så konstigt? Och nej jag hade inget.

14339819_10154146677193052_1780179988_o

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Linda september 13, 2016 at 10:06 e m

  Ja du… Du borde VERKLIGEN älska dig själv. Du är så vacker

  Reply
  1. Kim september 14, 2016 at 2:10 e m

   Och det är ju det viktigaste för att älska sig själv.

   Reply
 2. Peter september 14, 2016 at 9:30 f m

  Hej Paow.

  Jag tycker du ska gå direkt och Polisanmäla.
  Detta är riktigt STORT Förtal.
  Alltså, Riktigt illa.
  Det där var för mycket. De går över alla gränser.

  Reply
 3. maria september 15, 2016 at 8:11 f m

  ”Under sina nattliga aktiviteter i det spanska festparadiset kan hon ha dragit på sig nåt…”
  HAhahaHA !! Vilka är de här ”journalisterna” ens?
  Mycket ”skickligt” av rubriksättaren att bryta ut ett uttalande ur sin kontext och kombinera det med något helt annat. Här låter det som att du äcklas av dig själv pga att du testat dig…

  Men en annan sak jag undrar – ni som figurerar i de här tidningarna – blir ni regelrätt intervjuade osv av tidningen, eller googlar de bara lite och snickrar ihop en egen påstådd intervju och kryddar med lite snaskigheter och feltolkningar?

  Reply
 4. sofié leifsdotter september 15, 2016 at 3:43 e m

  Kvällspressen </3 För de som drömde om att bli journalister men aldrig kom ur högstadiet.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *