5 Comments

 1. Maria september 29, 2016 at 6:37 e m

  Vad fin du är. Jag är utsatt för stalking på nätet. Någon vill mej illa o skriver elakt. Aldrig på arbete varit utsatt utan tvärtom är omtyckt. Hur orkar ni bloggare. Nej tyvärr nät världen kan vara hemsk. Läst att många kändisar slutat blogga pga av trakasserier. Sen tycker jag om den som har bloggen bara låter det vara ja då är den personen inte bättre. Aldrig hänt här hos dej men på en annan blogg ja det är rena djungeln. Otäckt o inget man mår bra av kramis.

  Reply
 2. Becca september 29, 2016 at 10:33 e m

  Så snygg 😀

  Reply
 3. Mia september 30, 2016 at 7:07 f m

  Gillar ditt stora vita fluffiga hårsmycke LOL 😉

  Reply
 4. Marlene september 30, 2016 at 9:10 e m

  Vart kommer jackan ifrån?? 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *