Favoriter!
1. Sleek Makeup Cream Contour Kit HÄR / 2. DIORSHOW Brow Chalk HÄR / 3. Yves Saint Laurent La Laque Couture – 39 Beige Gallery HÄR / 4. IMAN Luxury Moisturising Lipstick – Black Brandy HÄR / 5. By Terry Fall Collection: Terrybly Densiliss Blush Compact HÄR / 6. IsaDora Eye Color Bar – Nude Essentials HÄR / 7. Crabtree & Evelyn Caribbean Island Wild Flowers Hand Therapy HÄR / 8. theBalm Mary Lou Manizer HÄR / 9. Lily Lolo Mineral Finishing Powder HÄR / 10. Yves Saint Laurent Black Opium EdP HÄR

(Visited 26 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Fanny september 7, 2016 at 6:00 e m

    Paow! Snälla, sluta använda sociala medier. Sluta skyll på att du är 22 och får därför snacka skit om människor (saga scott) och bete dig som en tonåring. Snälla sluta känn att du måste försvara dig när någon snackar skit om dig. Sluta skapa drama runt dig. Sluta bete dig illa mot människor. Jag lovar dig, du kommer ångra dig när du är 29 år. Om du fortsätter att bete dig som du gör idag så kommer du vara kvar på samma stadie när du är 29 som du är på nu. Du är ”bara” 22? Du är VUXEN. Bara för att du är en viss ålder betyder det inte att du inte är vuxen.

    Du får så mycket näthat mot dig men skapar lika mycket näthat du själv. Det blir som man gör det till. Snälla, sluta använda sociala medier, för du verkar verkligen inte klara av att handskas med både kritik, motgångar eller medgångar inom sociala medier. Du är säkert en fantastisk människa! Men jag har följt dig länge nu och jag har aldrig kommenterat, men nu känner jag verkligen att jag måste. Det FINNS verkligen andra sätt att leva. Du är rebell och vill leva vilt? Visst, gör det! Men ta ansvar över hur du beter dig. Var the better person. Var vuxen. Jäklar alltså…

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *