Maddiken är hemma.

Har äntligen vart och hämtat Maddiken. För er som undrat så har hon vart hemma hos min mamma i 4a månader. Dock så har hon bli skruttig och nu märks det att hon börjar bli gammal. Hon är 15 år nu och fyller 16 om 4a månader. Det brukar ju gå fort. Måste ge henne snäll mat, såsom kokad torsk, vitaminrik blötmat och kattvälling. Så nu så är hon verkligen min lilla bebis och jag kommer att göra allt så att hon ska få det så bra som möjligt.

Har ni några tips på vad katter kan äta som är bra för njurarna/magen? 

img_1511

Mitt fina hjärta.img_1515

<3

(Visited 66 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. linda september 18, 2016 at 7:03 f m

  Så fin din katt är 🙂 Hur gamla kan katter bli ?

  Reply
 2. Maria september 18, 2016 at 10:03 f m

  Jag tycker du ska prova o köpa mat hos veterinären som är just för njurarna. Dyrare men det är det värt. Tänk min blev 18 år. O nu snart ska jag börja leta efter en ny kattunge o vad spännande det ska bli.

  Reply
 3. Marina oktober 6, 2016 at 4:29 e m

  Fina ni är :).

  Min äldsta katt är 13 år och hon har känslig mage och haft höga njurvärden som nu blivit bättre tack vare torrfoder och blötfoder från Royal Canin Renal. De är anpassat efter katter/hundar som har njurproblem.

  Jag tycker du ska vända dig till experter inom foder och näring och någon som har lång erfarenhet. Det är inte alltid att alla veterinärer är duktiga inom d området.

  Reply
 4. mira oktober 14, 2016 at 2:00 f m

  ge inte för mycket torsk om det inte är speciell för katter, för mycket salt ger katter njursvikt å då går det snabbt. gå till veterinär/dylikt å fråga vilken mat hon borde käka

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *