Ont i hälen.

Under ett tag nu så har jag haft ont i hälen. Alltså hälsporre som det kallas. Vilket inte är jätte skönt, speciellt när man ska spela Pokémon Go :P. Men har börjat behandla det med stötvågsbehandling. Och det har redan blivit mycket bättre efter bara  1 beandling. Men det kan ta några behandlingar tills man är helt och hållet bra . Ni kan läsa mer om stötvågsbehandling här(LÄNK)  . Och det funkar mot flera saker, såsom tennisarmbåge, hälseneinflemmation och andra idrottskador.

Bokade via idrottsskadeexperten som finns både i Stockholm, Göteborg & Malmö!

Har du problem med axlarna, ryggen, armar ben eller ryggen så in och kika!

sto%cc%88tva%cc%8agsbehandling-stockholm-och-go%cc%88teborg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *