Paradise Hotel 2016.

Ja nu så har jag kollat på båda avsnitten. Och som vanligt så är jag bekant med hälften av alla där inne. Haha. Can’t blame them, vet ju redan att Paradise Hotel teamet castar från min vänlista på Facebook. Det är känt sen länge haha.

Jag kan börja med att säga. Snygga människor som fan. Alla ser verkligen bra ut. Inget fel på folket men måste faktiskt ge en känga till produktionen. Jag fattar ingenting om hur det är klippt? Vet att det är en kort säsong. Men dom har hoppat över FÖR mycket för att allting ska få en röd tråd(än sålänge). Fattade inte så mycket under parcermonin som va om jag ska vara ärlig. Eller är det bara jag som är trög? Dom visade ingenting av festerna. Ingenting av tekninken. Att gå direkt från första till andra avnsittet kändes typ som att gå från säsong ett till säsong 3 i Games of thrones.

Någon som håller med? Hoppas det blir bättre framöver.

Screen Shot 2016-09-07 at 04.11.42

(Visited 258 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Maria september 7, 2016 at 8:22 f m

  Varför ser man på sån här skit? 🙂 Nyfiken! 🙂 Jag menar när det finns så otroligt mycket intressant och sevärt därute, med kloka ödmjuka utbildade människor som har nåt vettigt att säga. Så snälla, försök förklara för mig, jag är uppriktigt intresserad av att veta vad som driver folk att lägga tid att titta på detta program!

  Reply
  1. Lina september 7, 2016 at 11:18 f m

   Om jag får tala för mig själv så är det ganska skönt att lägga ögonen på något lättsamt också. Jag har ett väldigt stillsamt liv, långt ifrån paradise och då är det skönt med lite kontrast i vardagen bara 😊😊

   Reply
  2. Andrea september 7, 2016 at 12:41 e m

   Att gotta sig i andras dumhet. Att själv få känna sig lite bättre. Se folk skämma ut sig i tv och se hur långt folk är villiga å gå för å bli kända tror jag är några av anledningarna. Sen kan jag själv tycka att det är underhållande för vissa deltagare är ju faktiskt roliga att se på. Se t.ex. hur Paow höll på när hon var med. Hon tom slickade Saga och nu vänder totalt å slänger massa skit på henne. Du vet lite som en tågolycka, man bara inte kan sluta titta. :/

   Reply
 2. Karin september 7, 2016 at 9:17 f m

  Människorna är fula tycker jag, ärligt talat. Totalt oattraktiva. De enda som faktiskt ser bra ut är han längst upp i högra hörnet och hon längst upp i vänstra hörnet. De har något som lyfter dem från mängden, något vackert. Inte bara mediokra utseenden med lite ditkastade muskler / sillisar och solbränna på som de andra – människor som inom tio år är halvfeta, rynkiga och allmänt sunkiga.

  Reply
 3. Karin september 7, 2016 at 9:24 f m

  Shit nu zoomade jag in deras ansikten – inte vackert heller, hjälp kille ser riktigt weird ut på nära håll – jag ändrar mig. De enda som ser ok ut är tjejen och killen som är tvåor från vänster. Men ärligt, ingen av de här killarna hade fått mig att titta en extra gång. Vad ser du hos dem? De ser ut dom slemmiga plastdockor och man ser på en gång, till och med på bild, att de saknar personlighet djup och någon form av utbildning eller kunskap. De ser oattraktiva och utseendefixerade som får dem att framstå som feminina fjollor. Inga riktiga män på nåt sätt. Sådärja – nu är jag klar med mina fördomar. Men ärligt – kan någon kvinna finna dessa ”män” attraktiva, på riktigt?

  Reply
 4. alex september 7, 2016 at 2:17 e m

  Håller med dig 🙂

  Reply
 5. Jovelina september 7, 2016 at 5:09 e m

  Vad är det som händer…? En jävla cliffhanger på parcermonin, så jäkla dåligt. Blir sjukt otaggad på att fortsätta kolla. Sedan fick jag inte se någonting utan det var bara pang på parcermoni. Detta är verkligen åthelvetes-klippt. Snacka om att detta kommer bli den sämsta säsongen av paradise hittills och endast pga klippningen.

  (Arg kommentar från förväntansfull åskådare)

  Reply
 6. Emilia september 7, 2016 at 7:44 e m

  Alltså wow! Såg dig i eftersnacket utav Paradise Hotel nyss, och har verkligen diggat dig på hotellet båda åren, men nu efter den intervjun så blev jag så positiv överraskad utav någon anledning. Typ att du har växt upp haha… (wtf jag är 19 värsta barnet) men känner ändå nu att jag verkligen kan se upp till dig på ett helt annat sätt.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *