Tack för allt stöd.

Kan börja med att säga tack för allt stöd. Och för alla tips mot psoriasis. Det mesta vet jag. Och tro mig. Jag försöker med allt. Smörjer mig med kokoslija, skrubbar mig i dushen med och smörjer på kortison när det kliar. Men jag anser fortfarande att min kommer inne från. Och jag jobbar med kosten så gott det går. Inget kött och knappt några mjölkprodukter, inget kaffe eller cigaretter. Det går framåt och den blir bättre och såklart är det skönt . Men jag kommer att vägra att skämmas över den. För det är okej. Det smittar inte. Det gör bara ont för självkänslan.

Jag är stark och det är inte synd om mig <3

http://www.expressen.se/noje/paow-visar-upp-sin-sjukdom–hyllas/

screen-shot-2016-09-27-at-03-33-53

(Visited 101 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Maria september 27, 2016 at 11:19 f m

  Du är fantastisk! Och jättesnygg!!

  Reply
 2. Maria september 27, 2016 at 12:28 e m

  Många är ju bättre när dom åker till solen. Hoppas det gäller dej med. Hoppas du o Madicken o din nya kärlek har en fin höst. Kramar.

  Reply
 3. Hanna september 27, 2016 at 12:38 e m

  Hej, du har säkert hört talas om massa tips men jag tror som sagt det kommer inifrån. Jag hade jätteproblem och tog därefter kontakt med en som hjälpte mig med kosten enligt, Ayroveda som handlar om balans och bla. att det finns olika kroppstyper och vi behöver äta annorlunda och leva annorlunda.

  Det är som oftast glutenfri, laktosfri och veganskt kost. Men handlar om att kroppen reagerar negativt på om man är i obalans. Om du vill ändra livsstil eller koststil så kolla upp detta. Man kan få hjälp med vilken kroppstyp man är och vilken kost som är bäst för just dig. Hon som jag gått till tar bland annat min puls och ser oregelbundenhet i känslor och vad jag behöver jobba på för att komma i balans. ”Nedtryckta känslor” kan spegla sig på kroppen på olika sätt.

  // H

  Reply
 4. Anna september 27, 2016 at 1:13 e m

  Beställ kelp/chlorella, c+e-vitamin, d-vitamindroppar 2000 IU, zink, b-vitaminkomplex och dolmitpulver (magnesium-kalk) på Iherb eller LuckyVitamin. Och ta höga doser. Tror också det saknas nåt inne i kroppen. Prova också probiotika.

  Reply
 5. maria h september 27, 2016 at 1:13 e m

  Diprosalic är en bra salva mot psoriasis för de använder mammas sambo.

  Reply
 6. Jenny september 27, 2016 at 3:18 e m

  Hej!
  Har du testat floating? Det finns riktigt forskning från universitet som visar att det ska hjälpa. Är magnesiumsalt i. Har själv hört från andra som har floatat att det har hjälpt dom extremt mycket. Kanske värt att testa!

  Reply
 7. Jennifer september 28, 2016 at 7:25 f m

  Hej! Vet inte om det är speciellt relevant men har du provat att äta extra järn? Om man har brist på järn kan man få världens klåda. Nu är de ju din psoriasis men tänkte att de kan kanske vara en kombo? Kan va värt att prova iaf, kramis.

  Reply
 8. Mia september 28, 2016 at 11:35 e m

  Magnesiumsalt heter också epsomsalt och du kan köpa det från iherb eller luckyvitamin och bada i hemma. Grymt bra på massa olika sätt – avgiftande avslappnande läkande.

  Reply
 9. S september 29, 2016 at 7:34 e m

  Länken mellan kropp och psyke ska inte underskattas. Har du funderat på terapi? Huden är ett av flera organ som kan ”agera” när det inre är i obalans.

  Reply
 10. Jeanette september 29, 2016 at 9:32 e m

  Boka tid hos läkare och få remiss till att börja sola på närmsta PSO-mottagning (inte att förväxlas med vanliga solarium som är skadligt för huden) drick mycket vatten och använd kortisonsalva efter läkares ordination och mjukgörande salva. Effektivaste hjälpen att bli Pso-fri. /Hälsningar från någon med psoriasis sedan barndom.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *