Vad är jag för typ av människa?

vid matbordet?

Hmm.. Äter jag hemma så brukar jag oftast bli mätt medan jag lagar maten haha, sen när maten väl står på bordet så pillar jag bara på den.. Men äter jag ute så beställer jag ofta flera rätter men äter oftast av den personen som jag är med för andras mat är ju typ alltid godare.

på nattklubben?

Jag är inte ett jätte fan av att dans så brukar mest gå till olika barer och ta shots och hälsa på folk jag känner.. Blir lätt rastlös och vill gå vidare. Jag går nästan alltid till minst 5 ställen varje gång jag går ut i Stockholm! Men sen sista klubben man går till så fastnar jag alltid på toaletterna och blir bästis med alla tjejer där inne och lånar varandras smink och byter nummer. Sen hörs man aldrig iallafall.

på stranden?

Om jag nu väljer att gå dit? Den som klagar över hur varmt och svettigt det är mellan doppen i vattnet. Slutar mest med att jag går in och lägger mig på rummet. Därför jag aldrig är brun om någon frågar..

på efterfest?

Oj.. När jag väl går på efterfest/har efterfest så är jag förmodligen ganska dragen. Så jag är den som tömmer barskåpen och inte vill gå och lägga mig. Jag vill aldrig sluta

i klädbutiker?

Oj, blir helt stirrig och vet inte vart jag ska börja. Prövar aldrig kläder. Så jag är inget superfan av att shoppa i butik.

hemma hos andra?

Jag är väldigt artig, tackar för mig och frågar om jag får ta ett glas vatten. Har extremt mycket respekt för andras hem.

i sängen?

Nu tänker jag inte prata om mitt sexliv i bloggen. Men när det kommer till att bara ligga i sängen, sover jag själv så ligger jag som ett kors i mitten med Maddiken på huvudet eller så kramar jag om en kudde. Men när jag sover med min pojkvän så måste jag säga att vi är bäst i världen på att mysa. Är en extrem kelgris och ger hur mycket kärlek. Tills jag somnar vänder mig om men om jag vaknar så söker jag mig alltid så nära som möjligt. Vilket blev lite pinsamt när jag delade säng med en tjej jag inte kände så bra när jag var på Ibiza. Så när vi vaknar så sa hon ”vad mysig du är när du sover”. Pinsamt haha.

på flygplan?

Jag somnar direkt. JÄMT! Fast det är ganska skönt faktikst.

hemma en chilldag?

osminkad, oduschad och varvar mellan tvn och att städa.

i ett förhållande?

Väldigt kärleksfull. Inte alls svartsjuk. Men kan vara bra på att anta saker ibland.

p9390178

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *