Wallmans.

Hej hopp. 

Nu har jag kommit tillbaka lite till verkligheten efter 4a månader på Mallorca. Träffat nästan alla mina vänner och min familj. Nu är det bara mamma kvar att träffa, och sen hämta Maddiken också. Som jag saknat henne!

Igår så var jag och Mattias på Wallmans . Och jäklar vilken upplevelse det var. Jag hade inga förväntingar alls utan nappade mest på att det var 6rätters från Edwards Bloom kokbok. Det var snigelsoppa som faktiskt var gott. Men lite läskigt när man visste var det var. Sen när artisterna inte showar så serverar dem. Och dom är så duktiga på att sjunga. Helt sjukt verkligen. Det var ÖVER FÖRVÄNTAN! Så bra!

img_1440.jpgimg_1445.jpgimg_1446.jpgimg_1443.jpgimg_1448.jpg

 

(Visited 47 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Sofia september 11, 2016 at 6:58 f m

    Så roligt att du börjat blogga mer igen

    Reply
  2. Ellen september 12, 2016 at 4:23 e m

    Haha snigelsopoa låter verkligen disgusting! Kul att du bloggar!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *