Wallmans.

Hej hopp. 

Nu har jag kommit tillbaka lite till verkligheten efter 4a månader på Mallorca. Träffat nästan alla mina vänner och min familj. Nu är det bara mamma kvar att träffa, och sen hämta Maddiken också. Som jag saknat henne!

Igår så var jag och Mattias på Wallmans . Och jäklar vilken upplevelse det var. Jag hade inga förväntingar alls utan nappade mest på att det var 6rätters från Edwards Bloom kokbok. Det var snigelsoppa som faktiskt var gott. Men lite läskigt när man visste var det var. Sen när artisterna inte showar så serverar dem. Och dom är så duktiga på att sjunga. Helt sjukt verkligen. Det var ÖVER FÖRVÄNTAN! Så bra!

img_1440.jpgimg_1445.jpgimg_1446.jpgimg_1443.jpgimg_1448.jpg

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *