Äntligen tillbaka efter födelsedagshelgen!

Hej hopp. Har lagt bloggen helt åt sidan denna helgen och bara fokuserat på att ha kul med mina vänner. Jag & Mattias fyllde år i fredags. Vi hade fått av en av Mattias bästa vänner att göra Choklad på ChokladKompaniet på söder. Det var väldigt kul och nu har vi typ 2 kilo choklad hemma haha. Efter det så fixade vi oss hemma för att dra till Vasa Eggen och äta med vänner & familj. Sen bärde de av till Vida(gamla collage) och där festade vi natten lång.

Dock så festade vi på lördagen också. Det var länge sedan man körde en två dagars. Och det känns idag fortfarande kan man säga. Nää.. Att festa är inte alls min grej längre. Är så skönt att bara vara hemma. Nu känner jag mig svullen och det är rörigt hemma. Så nu är det dags att storstäda & sen gå ut på en promenad!

p9390377p9390380 p9390376 p9390368 p9390365

(Visited 66 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Ella oktober 18, 2016 at 3:34 e m

    Kan du berätta lite om din piercing i örat? Gjorde den ont ?:)

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *