4 Comments

 1. Paulina, Skönhetsbloggare oktober 12, 2016 at 11:15 e m

  Håller med, BackaTova!

  Tänkte bara fråga vad du håller på med nu? Kan du fortfarande leva på bloggen? 🙂

  Reply
 2. Eva oktober 13, 2016 at 5:47 f m

  Snarare: Backa, Tove.
  Ärligt talat, vem lägger ut sånt här på nätet? Inte ens om man är fjorton. Privata saker med namn, etc. Orkade bara se 30 sek men såg att videon var en halvtimme lång!!! Ta bort…

  Reply
  1. Matilda oktober 31, 2016 at 12:05 e m

   Alltså grejen är att båda två, Tova och Raed, är offentliga personer. Alla visste liksom redan att de var ihop. Hade varit svårt att göra en video och förklara läget och bara säga ”mitt ex…..” utan att alla fattat att det var Raed det handlade om.
   Sen att han redan innan lagt upp videos för att ”berätta sanningen om Tova Helgesson” (=sitta och upprepa sig själv om att det var Tovas fel att han var vidrig mot henne eftersom hon är deprimerad och gjorde honom på dåligt humör) kanske är något som undgått dig?
   Ärligt talat, en youtubesökning hade gjort dig gott. Så onödigt att skriva sådär när du tydligen inte vet bakgrunden. Skaffa dig alla fakta innan du uttalar dig om något om du tvunget måste berätta din åsikt om andra människors val i livet.

   Reply
 3. Maria oktober 13, 2016 at 7:47 e m

  Fast det gör ju flera bloggare. Berättar om sitt privata. Jag har inte sett den här videon så jag vill inte uttala mej om den.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *