Jag är blockad på facebook.

Alltså ibland så blir jag så irreterad på Facebook. Vill typ bojkotta fejsbookken för att jag blir så j*vla irriterad. Speciellt att det alltid är så himla röviga anledningar. Jag la ut katt&hundmördaren/djurplågaren Nicklas Karlstrand(läs om han här på egen risk vad han gjort) .. Allt jag la ut är offentliga handlingar som finns på hela internet samt så kan man ladda ner förundersökningen vilket jag gjjorde… Men eftersom denna Nicklas mår SÅÅÅÅ himla dåligt över vad han gjort och han är redo att ändra sig. Tänk att han bara är dömd för att ha dödat 19 katter. Men det han åkte på var att han haft ihjäl en katt som inte var hans egen. Tänk att det är endast detta han är dömd för. Tänk hur många djur han plågat som det inte går att bevisa eller som man inte vet om. Det är inget man RÅKAR göra och inget man kan ha på sitt samvete som går att ändra.

Jag anser att Facebook sympatiserar för djurplågeri. Med tanke på att dom stänger av mig när det enda jag gjorde var att dela förundersökningen som han Nicklas anmälde. Jävla facebook. Och jävla djurplågare, jag hoppas att ni dör. Ett magsjukevirus har mer rätt att leva än han. USCH!

”— Den väckte mig tidigt på morgonen och efter tre veckor när den hoppat upp i min säng varje morgon klockan 04.30 tog jag tag i katten. Jag var förbannad. Jag tog katten och kastade den i väggen. Jag hörde att den mjauade väldigt mycket efteråt. Jag gick upp och kollade och såg att jag hade kastat in den för hårt i väggen. Ögat och tassarna var skadade. Den led ju och jag visste inte vad jag skulle göra, jag var på väg till jobbet. Då tog jag tag i den och bröt nacken på den och slängde ut den från balkongen ner på gräsmattan, sa mannen under ett polisförhör.”

Iallfall, så om jag inte svarar på Facebook men läser det. Så är det för att jag inte kan. I ungefär 20 dagar till. PUSS

(Visited 229 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. Pernilla oktober 3, 2016 at 5:28 e m

  Att han bröt nacken av katten i den situationen var ju barmhärtigt.

  Reply
  1. Maria oktober 3, 2016 at 6:30 e m

   Va?? Man åker ju med den till veterinären. Tror du inte det gjorde ont för katten o få nacken avbruten. Skojar du eller? Scary

   Reply
  2. Maja oktober 4, 2016 at 6:43 f m

   Men det var han som orsakat skadorna. Man slänger inte in ett litet djur i en vägg så hårt att organ skadas, då saknar man empati och ska inte ha djur. Saknar du också empati?

   Reply
 2. Gjk oktober 3, 2016 at 5:30 e m

  Du är så snygg och man får ont i huvvet

  Reply
 3. Maria oktober 3, 2016 at 6:27 e m

  O Gud vad hemskt. Kan inte läsa resten. Vilken idiot. Nej så får man bara inte bete sej. Sadistiskt. Värsta jag vet när djur o barn får illa. Finns inga ursäkter för det.

  Reply
 4. Me oktober 3, 2016 at 6:30 e m

  Helt rätt av dig att dela det på Facebook! You go girl! ❤️

  Reply
 5. liaa oktober 3, 2016 at 6:48 e m

  hoppas att han dör horungen

  Reply
 6. Sara oktober 3, 2016 at 7:52 e m

  Skit i FB, dela förundersökningen här på bloggen. Usch blev alldeles förbannad när jag läste den sista delen, fyfan för denna äckliga människa!

  Reply
 7. Dess oktober 3, 2016 at 8:09 e m

  Jag är vegan för jag är emot slakt och utnyttjande av djur. Blev även jag blockad från Facebook för mina åsikter. Eftersom att äta kött = djurplågeri med tanke på vad djuren måste få gå igenom. Usch. Läste att du var vegetarian förut och himla bra av dig. Glädjer mig utav folk med lite empati. Tyvärr måste de tystas ner då folk tjänar äckligt mycket pengar (de som tydligen betyder allt i världen) på andras, oskyldiga och försvarslösa kroppar 😢

  Reply
 8. Hanna oktober 3, 2016 at 9:00 e m

  Ja fyfan straffen kring djurmisshandel måste bli högre! Det är ju helt sjukt, hoppas någon tar lagen i egna händer och bryter nacken av den där mannen.

  Reply
 9. Magda oktober 3, 2016 at 10:06 e m

  Det komiska i det hela är att han säkert inte heller får något straff annat än kanske 3000 i böter som max. Sedan går han där fri. Men som man brukar säga, det börjar med djur, sedan går det över på människor. Skulle han vara tillsammans med någon brud och hon går honom på nerverna kommer ju hon råka illa ut så småningom. Och människor som inte har känslor för djur kan ju på riktigt dra åt helvete. Djur är bättre än människor rent ut sagt, vi människor är hemska. Skam på den där killen.

  Reply
 10. maria h oktober 4, 2016 at 9:47 f m

  så som han gjorde gör man ju inte,hemskt…djurplågare usch

  Reply
 11. Sara oktober 4, 2016 at 12:20 e m

  Jag förstår att du sa vad du sa, men man måste ju också förstå att facebook har sina regler och ett kommentar där man önskar nån att dö (även om han förtjänar det) är helt enkelt att bryta deras regler.
  Hursomhelst, rätt eller fel hur facebook reagerade, så tycker jag det är skit barnsligt att du nu vill få det att låta som att facebook sympatiserar med djurplågeri!

  Reply
 12. Jossan oktober 4, 2016 at 2:31 e m

  BRA GJORT

  Reply
 13. Sofia oktober 4, 2016 at 11:57 e m

  Skit bra att du tog upp det på fb och här. Sånt här ska höras och delas. Vilken jävla idiot. Hade man sett det så vet ja inte va ja hade gjort.. De sjukaste är att fram till i år har det varit lagligt att ha sex med djur( på tal om djurplågeri)

  Reply
 14. David oktober 6, 2016 at 8:03 f m

  Du har väl haft en kille som plågat djur? Något jag har hört iallafall. Dina inlägg har ju inte varit så trevliga. Sen har du bilder på dig själv med pälsjackor? Patetisk och lägga så mycket energi på en människa.

  Reply
 15. Marina oktober 6, 2016 at 3:57 e m

  Du gjorde helt rätt i att lägga ut det på facebook enligt min åsikt. Fler borde lägga upp videos, artikar o allt möjligt på hur människor behandlar djur idag. Han är endast en liten prick i denna värld som behandlar våra djur illa.. jag hoppas precis som du att alla djurplågare dör. De borde få lida och känna på samma smärta. Jag mår sjukt illa varje gång jag läser en artikel om djurplågeri. Vi lever verkligen i helvetet som vi själva har skapat. Finns ingen medmänsklighet eller respekt för allt levande på vår jord längre, ”tack” vare människan själv.

  Jag har inte facebook, men hade lagt upp videos, artiklar allt egentligen bara för att visa folk och påminna om hur vidriga vissa människor kan vara. Uppmana folk till att visa sånt mer för man borde göra en förändring snart! Hårdare straff oavsett ålder. Detta är fan inte okej.

  Jag har själv två katter hemma som jag älskar mer än allt i detta i livet. Jag hade önskat att jag hade kunnat låta dom gå ut men det går inte pga att man inte kan lita på människor idag. Sorgligt är det men så länge inte straffen blir hårda i detta landet så kommer det fortsätta såhär..

  Det jag ville få fram var att jag tycker absolut inte att du gjorde fel med att lägga upp på facebook. FLER borde göra det även om det leder till att man blir avstängd från facebook. Tänk om alla kunde göra det då hade facebook inte haft råd med att stänga av alla medlemmar. Fortsätt stå upp för våra djur!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *