Positiv

Jag brukar faktiskt alltid att tänka positivt. Nästan alltid, och när jag är negativ så är jag väl medveten. För medveten är något jag är. Och jag gnäller ofta om jag har ont eller om det är för varmt eller för kallt. Men jag tänker alltid positivt, att allt löser sig till slut. I alla lägen. Jag är trött på människor som ALLTID är negativa. Hur står ni ut med dagen? Nu är jag inte sådär jobbigt positiv som egentligen mår skit dålig egentligen. Nej nej. Jag mår rätt bra i mig själv, bara vissa saker som är lite jobbiga.. Men jag mår så jävla dåligt av att vara negativ. usch.

Men den här veckan har börjat skit. Jag känner mig negativ och omotiverad och vill bara krypa under en sten. Sen har det väl hänt lite småsaker som inte hjälpt mitt humör/hur jag känner heller. Jag hatar personen jag är just nu och jag ber bara till gud om han nu finns.. Att jag får känna mig bättre och mer motiverad imorgon!

Godnatt. Tack till er bloggläsare som står ut med mig. PUSS

p9390200Såhär glad var jag när jag fångade min första vilda Gyarados(Pokémon)!

(Visited 1 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Sofia oktober 19, 2016 at 12:03 e m

  Snygg mössa! Jag hatar också när folk är så där negativa jämt. Har en sån på jobbet som står och klagar högljutt på allt hela dagarna..

  Reply
 2. Maria oktober 19, 2016 at 12:31 e m

  Är lite förfärad att det finns så många negativa som kommenterar på bloggar. En del är helt sjukt elaka utan orsak varför?? Det gör man tappar lusten o fått skippa en blogg för detta för bloggerskan blev så dåligt behandlad. In real life jag sällan möt sådana människor. Så vet många som fått sluta blogga pga trakasserier. Är så fel. Jag tycker alltid det kul o kolla din blogg. Gillar att du vågar säga det du tycker o tycker din blogg är positiv o bra. Kram.

  Reply
 3. Becca oktober 21, 2016 at 8:47 f m

  Omg ofta du fångat en Gyrados! :O Själv har jag inte ens sett någon vild än 😛 Men dock kan jag evolva en Magikarp, men jag väntar tills jag har ett lucky egg 😀

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *