Regn ute!

Alltså är jag sjuk i huvudet om jag säger att jag älskar regn? Det gör inte direkt mig till världens mest produktiva människa. Men jag känner att jag sett lite för mycket sol det här året. Och att bara ligga hemma och sitta i en varm morgonrock och dricka té. Dock så kan jag inte göra det med gott samvete just nu. Så jag hoppas typ att jag kan få bli sjuk snart så jag kan få göra det heeela dagarna. Längtar efter snön också! Gör ni också det?

p9390216

Min lilla snäcka <3

(Visited 17 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. maria h oktober 11, 2016 at 9:52 f m

    jag längtar efter snön för jag fyller år på vintern

    Reply
  2. Sofia oktober 11, 2016 at 11:01 e m

    Vilken sötnos hon är

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *