Älskar snö. 

Vaknar upp till snökaos och jag älskat de. Tycker om att bara mysa ner mig hemma och tända ljus. Har fönster i taket som blir täckta när de ligger snö på. Älskart! Sen igår så var vi på ett event, sen bjöd samir in oss till ett ställe där vi skulle bli hypnotiserade. Vill inte säga så mycket mer utan det får ni se på hans youtube kanal sen! 

(Visited 71 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Andrea november 11, 2016 at 11:17 f m

  Hej! Hur kan du skriva ”fula äckliga hora” till någon bara för att hon skrivit till din kille?! Du själv har ju betett dig som en riktig prostituerad och knul*at runt som en riktig madrass?! Det är väl din killes sak att skriva till henne att sluta höra av sig till honom?! Och jobba på Konsum är långt mycket mindre ”wt” än vad du är. Du är WT personifierad.

  Reply
 2. Linda november 11, 2016 at 3:02 e m

  jag älskar också snö det är så mysigt med snö ute och
  när man tänder lite ljus och kryper ner framför en film i soffan!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *