11 Comments

 1. Maria november 19, 2016 at 3:16 f m

  Bra film. Behövs o tas upp mera. Jag känner mej mobbad av en bloggerska. Hon vill bara ha ja sägare o jag trevligt frågat henne om varför hon ibland uttalar sej som hon gör. Tillbaks får man ett argt svar eller så låtsas hon inte om mej. Även andra är drabbade. Det är en typ av mobbning. Hon mår inte bra o kan inte diskutera saker. Ganska tragiskt. O är flitig på o ta bort kommentarer. Kommentarerna är inte elaka utan vi ifrågasätter vissa saker. Det håller inte i längden.

  Reply
  1. Sofia november 21, 2016 at 1:09 e m

   Att en bloggerska väljer att inte svara på din kommentar eller svarar drygt/argt är inte mobbing. Om du tar det så personligt så ska du kanske låta bli att kommentera bloggar. Eller lära dig att formulera dig bättre, så slipper du att folk tolkar dina trevliga frågor som påhopp.

   Reply
   1. Maria november 22, 2016 at 1:26 e m

    Sofia skiter helt i vad du tycker. ville berätta till paow som har hjärta o hjärna något du verkar sakna. O vad fan tror du att du ska bestämma vad jag känner. usch du är hemsk!.

    Reply
    1. Sofia november 22, 2016 at 6:36 e m

     Oj, här var vi förbannade. När har jag försökt bestämma över dina känslor? Du får känna precis vad du än känner och du får skita i mina åsikter även om jag inte direkt uttryckt några.. Jag kom med fakta och tips. Men tolka det du som ett påhopp om det känns bättre.

     Kan lova att jag har både hjärna och hjärta så det räcker och blir över. Är smartare än de flesta och en allmänt bra människa. Men vill du tycka att jag är hemsk så får du jättegärna göra det. Det rör mig faktiskt inte i ryggen.

     Reply
    2. Ellen december 2, 2016 at 10:30 e m

     Den bloggerskan tycker kanske likadant som dig eller er.
     Hen kanske uppfattar som att hen blir påhoppad, det säger sig självt om varför bloggerskan väljer att ta bort kommentarer. Har själv blivit utsatt för sådant.

     Reply
 2. Mimmi november 19, 2016 at 8:34 f m

  Fint gjort❤️

  Reply
 3. Caroline november 19, 2016 at 12:00 e m

  Fint gjort av dig Paow. Otroligt tråkigt att ens eget liv ska bli förstört för att ett fucktard mår dåligt på sitt håll. Jag personligen kommer aldrig köpa att man låter en annan människa gå igenom helvetet på jorden för att man själv mår dåligt.
  Hoppas att du lyckats läka och kan fortsätta sprida ditt fina budskap. Ta hand om dig! 🙂

  Reply
 4. Felicia november 19, 2016 at 6:43 e m

  Superfint sagt! Förstår verkligen vad du menar för jag har själv blivit mobbad hela mitt liv, du är så stark! Kram!

  Reply
 5. Matte november 22, 2016 at 6:05 e m

  Bra och lagom lång film så alla orkar se. Förlåt mig, Paow, om jag sagt något elakt till dig någon gång. Förlåt.

  Reply
 6. Sofia november 22, 2016 at 8:41 e m

  Stark gjort paow!

  Du är så himla fin ❤

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *