Erkänner.

Fyfan jag blir verkligen trött när det är mörkt och kallt ute. Jag vill bara sova. Mår inte speciellt dåligt utan har mest ingen lust att göra något. Och nu kommer den igen också, den rastlösa piggheten på nätterna. Den är livsfarlig och får mig totalt ur balans. Men jag kämpar på. Det gör jag alltid.

Imorgon som har jag en inspelning med Caroline Roxy. Det ska bli kul. Äntligen lust att göra något.

1478323686-6106

Btw tack för alla komplimanger om sminket. Det gjorde jag själv, efter att ha googlat lite så hittade jag ett sätt som passade mig.

(Visited 4 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Sandra - 23år, fru och blivande fyrabarnsmamma november 7, 2016 at 5:23 f m

  Känner igen mig och kan inte heller sova, är nog kanske en kombination av graviditet och vinter”depp” eller hur man ska definera det. Även fast man inte är särskilt deppig heller utan mestadels uttråkad… Kram <3

  Reply
 2. Maria november 7, 2016 at 7:01 f m

  Supersnyggt smink! 👌🏼

  Reply
 3. Ebba november 9, 2016 at 8:34 e m

  Jag är också så nu – skittrött och vill bara sova hela dan. Kväll: fortfarande trött men vill absolut inte sova utan precis som du beskriver det – nån jävla rastlös energi som håller en vaken. Vad göra?

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *