JÄVLA 24 FITNESS!

Alltså förlåt för mycket klagomål. Men livet går emot mig just nu, visumet till Thailand tar lång tid att få. Vill egentligen bara iväg nu. Men det VÄRSTA AV ALLT är att jag hamnat hos kronofogden utan att jag vetat om det.

Innan jag åkte till Mallis i april så gick jag in i en 24/7 fitness och sa upp mitt medlemskap, trodde jag då. Hade öppnat ett nytt konto också så jag trodde att autogirot var borta. Men vet ni vad jag får reda på när jag kommer hem? Jo att ca 7000 kr hos kronofogden. Blir skitförbannad för jag hade ju tagit bort mitt 24 fitness?????? Tydligen så hade det inte gått igenom fast jag kom dit med min ID handling och tjej i kassan sa att det nu var uppsagt och att jag bara skulle behöva betala ca 400 kr till sen var allt över.

Kommer hem och försöker leta upp ett nummer till dom men självklart så finns det inte. Så får gå tillbaka till 24 fitness, säger att jag vill säga upp mitt medlemskap yttligare en gång. Tjejen i kassan då säger att det är onödigt eftersom att mitt medlemskap ändå går ut nästa månad. Men vet ni vad? Det var ungefär 3 och en halv månad sedan och självklart så ljög hon i kassan.

Eftersom jag inte fått någon skriftlig uppsägning så är det ju bara att dega, men det känns så jävla dumt eftersom jag gjort det jag försökt göra och blivit blåst flera gånger. Pajas företag.

Uppmanar ingen att börja träna där. Bättre att betala någon 100 lapp mer och inte bli blåst.

screen-shot-2016-11-30-at-16-55-16

(Visited 1 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. Emelie november 30, 2016 at 6:38 e m

  Paow! Det låter rätt stökigt o hemskt! Var tveksam på detta företag men nu vet jag. Såklart du ska ej betala eftersom du har ju sagt upp och de borde ge dig info mer tydligt än du blir blåst bara. Stå upp på dig! Du är stark, det vet jag.

  Reply
 2. mia november 30, 2016 at 7:29 e m

  3 månaders fitness blir int 7000

  svar: Nej precis. Det har inte gått rätt till!

  Reply
 3. Malin november 30, 2016 at 11:26 e m

  Nej fy så ska det inte gå till… har själv jobbat på gym och man SKA få en skriftlig överenskommelse att det är avslutat. Man får nedersidan av ett papper där receptionisten skrivit på uppsägningsdatum och sista träningsdag. Jag skulle ta detta vidare om jag var du…

  Reply
 4. Maria december 1, 2016 at 1:09 e m

  O jag som trodde dom var ok men det är ju inte rätt.

  Reply
 5. J december 1, 2016 at 2:42 e m

  Fast d kommer ju flera påminnelser innan det att d går till KFM..
  Men d var väl så det var en annan gång för dig också?? Efter Florida eller nå’t

  Reply
 6. Ebba december 1, 2016 at 4:11 e m

  Om hon säger att det är en månad kvar på ditt medlemskap tyder det på att du hade bindningstid. Oftast går det inte att avbryta i förtid, möjligtvis frysa en period, kanske var de otydliga att föra fram informationen till dig?

  Reply
 7. Juristen december 1, 2016 at 4:26 e m

  Om detta är sant så ta det vidare, det finns videoinspelningar på att du pratar i receptionen vid det datum du säger att du var där, så du har allt att vinna om du talar sanning! 🙂

  Reply
 8. Christina december 1, 2016 at 5:15 e m

  Varit med om liknande på fitness 24 seven. Jag sa upp det i kassan och de sa att de skulle säga upp det men det gjorde de inte. Såg att det fortfarande drogs på autogirot så gick tillbaka och då sa de att man måste få en skriftlig överenskommelse .. De luras och aldrig att man blir kund igen om de håller på så!

  Reply
 9. natalie december 2, 2016 at 6:38 e m

  Man får ju inte bara skuld på beloppet, utan alla inkasso och påminnelsebrev kostar ju också -.-

  Reply
 10. Sofia december 3, 2016 at 7:56 e m

  Konstigt, jag har sagt upp mitt medlemskap hos dem två gånger och blivit medlem igen och båda gångerna har jag fått ett kvitto på att jag sagt upp medlemskapet. På kvittona har det stått bindningstid och exakt vilket datum mitt medlemskap slutar gälla, dessutom har de varit noga med att informera om hur mycket jag kommer att behöva betala innan medlemskapet avslutas.

  Låter som att du haft otur med just det gymmet du går till eller någon som jobbar där. Jag har bara fått bra service på alla F24/7-gym jag varit på.

  Reply
 11. LiS december 4, 2016 at 11:49 f m

  Jag vet hur det känns att bli lurad sådär! Jag har varit med om ungefär samma som du beskriver, fast med Telenor. Jag vill varna alla som läser för att skaffa Telenor, de är helt sjuka, behandlar kunder som skit!! Och inkassobolagen backar upp dessa lurendrejarföretag, fy fan! Var försiktiga folk, och kolla och läs på noga innan ni skriver på nåt, vad det än är! Förstår inte hur företag kan få hålla på med lögn och stöld utan att någon ingriper mot det!! Arg!!!

  Reply
 12. Mathilda december 4, 2016 at 12:49 e m

  Har själv jobbat där, dåliga arbetsvillkor, skitlöner för brutalt mycket arbete, och lurendrejerier gång på gång. Har inte satt min fot där sen jag slutade, för jobbet var att sälja så mycket kort som möjligt, men jag blev tillsagd att inte påminna kunderna att läsa baksidan på avtalet, vilket jag gjorde ändå. Helt sjuka jävlar. Vill aldrig bli beblandad med dom igen.

  Reply
 13. Penny december 9, 2016 at 8:42 f m

  Fast hur kan du hamna hos Kronofogden utan att veta om det? Har du ingen som kollar din post medans du är borta?

  Reply
  1. Karin mars 1, 2018 at 8:22 e m

   Kan man se min e-postadress?

   Reply
 14. sia mars 1, 2018 at 3:29 e m

  Sia
  Fitness 24 drog pengar från mitt konto varje månad trots att jag sa upp avtalet. När jag upptäckte det då sa chefen att jag hade antecknat avtalet en gång till vilket var inte sant. Och när jag kunde motbevisar honom då sa han att jag skulle få mina pengar tillbaka cr 1700kr totalt. Men jag fick inga pengar alls till och med idag,
  När jag gick till Fitness 24 i Kvilletorget i Göteborg sa personalen där att avtalet var uppsagt. De såg lite oroliga kring hur jag blev behandlad av Fitness 24.

  Nu ska jag åter aktivera ärendet då Kredithanterarna som Fitness 24 använder för att sköta räkningar har lurat min klient på pengar. Kredithanterarna beter sig precis som Fitness 24. Kredithanterarna lägger på 240kr på fakturan utan påminnelseavgift. All kommer samtidigt. Sen får man olika fakturor med olika OCR nummer och Ärende nummer utan att skriva vilken månad avser fakturan. De säger att påminnelsefakturan ska det stå ett annat OCR nummer med tanke på att de har skickat in fakturan en gång till. Man blir ju förvirrad som kund. Kredithanterarna bluffar och det är olagligt att göra så. Kronofogden skulle gå på vår sida om vi hade bestridit Krishanterarnas fakturor och krav.
  Vi betalade en räkning 26/2 men när vi ringde 1/3 så kunde dem inte se betalningen. En betalning som är för mycket med tanke på att vi blev bombarderade med olika fakturor med olika OCR nummer.
  Man får höra att allt är betalt, tack,
  Jag är förbannad och arg på dem och jag fattar inte varför folk går på fitness 24.
  Även Nordic wellness anlitar Kredithanterar för fakturering, men Kredithanterarna säger att de är ett inkassoföretag. Min uppfattning är att Kredithanterarna blir frestade och det är därför de lägga på extra 180kr + 60kr på fakturan. Sen vilseleder dem kunderna med olika OCR-nummer på samma ärende. Det tar nästan ett dygn för att sortera alla dessa blufffakturorna. Man måste också mejla och ringer flera gånger för att få dem att förstå att de har fel.
  Jag går på Friskis och Svettis och där är personalen friska och de lurar inga kunder där. Inga konstiga fakturor eller dylik. Det är ordning och reda. Och jag betalar 100kr extra varje månad. Bättre 100kr extra som går direkt till välfärden istället för dessa stora företag som skatteplanerar utomlands.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *