Nu drar vi till Sälen!

Hej hopp på er! Önskade att jag kunde skriva godmorgon men tänkte sova på tåget. Hatar ju som sagt egentligen att åka tåg men våra planer sprack.. Jaja så nu åker vi helt oförberedda upp till en skidort utan vinterkläder.. Jaja vi två i ett nötskal!

Det blir ingen mysa parsemester för att när vi kommer fram så möter vi Samir Goliat och Kevin.. Så är helt ärligt livrädd för att bli prankad.. Men jag är typ omöjlig att lura så kommer nog inte att gå på det 😉

Hörs senare!

bild-2016-11-19-kl-20-23-3 bild-2016-11-19-kl-20-23-4 bild-2016-11-19-kl-20-23-2

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - En dag på Capri med båt Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Alexandra Nilsson - Dagens outfit Alexandra Nilsson - Migrän?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *