OMG

Alltså det här vädret får än verkligen trött och deprimerad? Om man bortser från att jag hade två roliga festdagar lördag-söndag men jag känner mig verkligen så trött. Och ja jag äter vitaminer. Men är så trött på att bara sitta i soffan och uggla. Vill ha inspiration till att blogga och fixa mig. Så just nu känns allt rätt värdelöst. Men försöker att tänka positivt och kämpar mig igenom dessa dagar. Jag är ju egentligen en person som älskar när det händer saker. Men just nu vill jag bara sitta hemma och mysa. Egentligen så surar jag inte, utan jag kommer bara inte på något att göra. Vet att väldigt många som jobbar med sociala medier framför datorn är väldigt folkskygga och har svårt att röra sig ute bland folk, typ som social fobi. Ska jag vara helt ärlig så är jag helt tvärom. Älskar att prata och träffa människor! Därför bloggen hamnar efter ibland. Så sorry för det!

Vad är era bästa tips mot detta väder så man inte hamnar i någon depression…

img_5829_large paow11

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. maria h november 3, 2016 at 11:38 f m

  göra saker man tycker är roligt varje dag

  Reply
 2. D november 4, 2016 at 1:44 e m

  Sysselsätt dig, skaffa rutiner hur tråkigt det än låter. Typ boka in träningspass på mornarna så att man kommer upp i tid annars sover man bort dagen, blir understimulerad och det leder till depression. Sätt upp en arbetsdag: 10-16 ska jag fixa samarbeten, fota, skriva skisser till inlägg osv osv. Man är mer produktiv än man tror.

  Reply
 3. Misan november 4, 2016 at 1:47 e m

  Mitt bästa tips? Kolla dina hormoner. Lider du av PMS eller PMDS är det ett säkert tecken, men även depression och ångest kan orsakas av hormoner. Tyvärr kollar inte läkarindustrin upp detta utan man får vända sig till en naturläkare men det är det värt för att må bra!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *