Rensar luften.

 1. Orkar inte prata mer om svartsjuke dramat nu. Men vill helst bara rensa luften ur min killes vägnar då jag tycker att ni kastar skit på honom. Nej det är inte han jag borde vara sur på. Visst kanske man inte svarar ett gammalt one-night-stand med alla gör väl fel ibland men det var aldrig hans tanke. Det var hon som skickade en lättklädd bild från ingenstans(då vem som helst kan skicka snaps till honom) och det var hon som försökte skapa en konvrsation med en massa frågor och en massa hallå när han inte svarade. Jag tycker personligen det är rätt trashigt att försöka skriva en massa till någon man vet har ett förhållande. Speciellt inte när han tagit bort henne från fb, det var väl en markering?. Och ÄNNU värre, skicka lättklädda bilder och filmer där man ligger och åmar sig i bikini? Det gör jag knappt till min pojkvän liksom. Visst har den tjejen ingenting att göra med mig och behöver inte visa respekt. MEN, är det inte lite tragiskt? Man kanske borde sluta göra sånt så hittar man någon till sig själv? För inte fan har jag någonsin trånat efter någon jag vet är i ett förhållande. Respekt och girlpower ❤️

paow_lamnade_paradise_hotel_i_tarar_sparkar_pa_nan_som_ligger

(Visited 85 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. tralala november 14, 2016 at 3:31 e m

  Håller med, du är bara mänsklig som hänger ut henne. Jag hade gjort exakt samma sak och ännu mer, tjejen gick alldeles för långt i sina försök att få han att vara otrogen. Patetisk tjej, vem fan fortsätter o skriva till en kille man inte får nått svar av? hennes bekräftelsebehov måste ha fått sig en ordentlig törn, haa, stackars tjej.. .

  Reply
 2. Hilma november 14, 2016 at 5:09 e m

  Haha tror ingen tjej nånsin kommer våga hålla på så mot din kille mer iaf 😂😘

  Reply
 3. Linnea november 14, 2016 at 5:21 e m

  Du e bäst!! Go girl <3

  Reply
 4. Minna november 14, 2016 at 8:07 e m

  Blir mörkrädd när jag ser hur tjejer hejjar på paow i kommentarsfältet… Ja paow blir arg på tjejen…Förståeligt, dock väldigt moget att kalla tjejen fula hora har svårt att tro att tjejen tar paow seriöst.. Sen att paows såkallade pojkvän kommer undan så lätt för att han drar någon historia… Han valde att svara tjejen, han valde att inte skriva att han är i ett förhållande och inte är intresserad… Sen om hon vet om det elller inte är en annan sak han gjorde sitt val iaf… o alla gör lite fel ibland? aah tjejen kanske också gjorde lite fel oops.

  Reply
 5. Sol november 14, 2016 at 8:23 e m

  Du sa ju att han skrivit och bestämt att träffa henne EFTER att han lovat dig att inte ha någon kontakt med henne.

  Och det säger inte dig att han tänkt vara otrogen !!!

  Reply
 6. Eva november 14, 2016 at 9:08 e m

  Haha ”girlpower”….. Du kanske ska leva lite som du lär o inte kalla andra tjejer för fula horor åt höger o vänster då

  svar: Trånar man efter andras killar är väl en slyna? Eller?

  Reply
 7. K november 15, 2016 at 6:46 f m

  Din kille var ju uppenbarligen tillräckligt intresserad för att kunna prata med henne och tillochmed vilja ses tills du sa ifrån. Grisigt av din kille att inte visa dig respekt från början.

  Reply
 8. A november 15, 2016 at 7:52 f m

  Nånting som jag tycker är så jävla sjukt, att inte en enda kotte tycker att tjejen gör något fel? Sen när blev det ok att behandla människor illa och utan respekt bara för att ”dom är inte vänner” nej men okej alla jag inte är vän med kan jag bete mig som ett svin mot? Människor som gör så som den här tjejen gjort mot din pojkvän trots att hon är fullt medveten om att ni är ett par saknar helt moral och karaktär. Oavsett om killen självklart gör mest fel som svarar osv, så ska väl hon få stå för det hon gör?

  Reply
 9. Elin november 15, 2016 at 7:55 f m

  Om tjejen skickat lättklädda bilder osv så är det självklart något att störa sig på, men om din kille hade sagt ifrån så hade hon kanske slutat? Du om någon borde väl veta hur näthat känns med tanke på att du driver en blogg osv. Förstår inte hur du tänker genom att starta näthat mot en annan person när det kanske hade räckt med att din pojkvän sagt att han är tsm med dig och inte vill ha någon kontakt längre? Sen att lägga ut en bild och håna om hennes jobb gör att du sjunker ännu mer i mina ögon, är det något fel/dåligt att jobba i en matbutik enligt dig? Vad är så nedsättande med det? Även om tjejen gjorde fel så gjorde du ett mycket större fel enligt mig, hänga ut en människa inför alla dina fans så hon troligtvis får massa näthat är absolut inte okej, speciellt inte från någon som kanske är en förebild för många unga tjejer. Hoppas verkligen du ångrar hur du valde att hantera detta och inte gör om samma misstag igen..

  Reply
 10. M november 15, 2016 at 9:39 f m

  ”Girlpower” handlar om att hålla andra tjejer om ryggen no.matter.what. Det gör INTE du. Din kille borde skämmas, inte tjejen. Hon var väl bara lite pilsk i bäret och skulle pröva lyckan (fan, hon kan ju varit full eller vadsom), det gick inte som hon ville. Din kille ville inte, och så var det med det. Sedan tkr jag personligen att han borde markera mer att det hon gör inte uppskattas av någon av er. Klarar han inte det är han en jävla mes.

  Reply
 11. Ida november 15, 2016 at 12:58 e m

  Å andra sidan. Är det verkligen så du känner kanske du ska be om ursäkt till din pojkvän efter att ha vinklat ett helt inlägg till hans nackdel. Skriver man halva historien kan man inte förvänta sig att alla ska förstå hela.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *