Blivit av med allt.

Har verkligen inte haft någon speciellt flyt på det här resan. Blev av med både min dator och kamera och inte nog med det så tappade jag min telefon i marken så den gick i 1000 bitar. Men nu så har jag äntligen en ny mobil. Några tusenlappar fattigare men jag kan inte vara utan mobil! Får låna Mattias dator och go pro att fota med så länge. Men nu får det bli ett mobil inlägg.

Jag vill bara passa på att säga att jag inte vill att ni kommenterar något om mitt och Mattias förhållande. Han har inte gjort mig ledsen, utan han är snarare den bästa personen jag någonsin mött i hela mitt liv. Visst har vi det tufft ibland, precis som alla förhållanden. Och alla har ett förflutet. Jag behöver inte bli påmind om hans från anonyma kommentarer, och han behöver inte bli påmind om mitt. Vi har valt att blicka framåt och leva i nuet. Det är inget fel på honom utan snarare så ligger dem största bristerna hos mig. Och jag försöker jobba på dem så gått det går. Jag kommer att kämpa för vårar förhållande tills jag går sönder. För han har mitt hjärta.

Puss på er och god jul!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *