GÄSTBLOGG: LISA ANCKARMAN

Heeey babes! Det är >Lisa Anckarman här. Jag tänkte gästblogga lite medan Paulina är i Thailand och glassar med sin snubbe. Hon har rätt kasst internet så jag fick ett paniksms från henne om att jag skulle hålla er underhållna. Och SJÄLVKLART gör jag det.

Jag och Paulina blev vänner genom gemensamma vänner här i Uppsala (där jag bor) för några år sedan. Paulina är en av de mest generösa och omtänksamma personer jag träffat. Hon pratar innan hon tänker och lever för dagen. En härlig kontrast till mitt extremt planerade och förhållandevis tillrättalagda liv. Men när vi träffas klickar det – ni vet.


paowlisa2

Här hjälper jag Paulina styra upp sina sociala medier på Adviral (där jag jobbar som konsult 2 dagar i veckan).

 

paowlisa

Här har Paulina tagit med mig till Stureplan för att luncha. Hon äter typ alltid råbiff. Själv tog jag en skaldjurssallad. 

lisapaow3
Finest Awards 2014. Jag hade precis varit med i Top Model och delade ut pris för ”Årets modebutik” som gick till bästa >Madlady. Detta kan vara första gången vi hängde på riktigt. 

 


Om ni vill följa mig så finns jag på:

Blogg >Lices.se
Instagram >Lices.se
Youtube >Lices.se
Snapchat >Anckarman

(Visited 1 197 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Paulina Danielsson december 17, 2016 at 10:59 f m

   Vad roligt att du tycker det Sofia 🙂 Love L

   Reply
 1. Matte december 15, 2016 at 10:13 f m

  Modell? For realz? Tatuerad och ser ut som en man. Vad är det för agentur som anställer en sådan modell?

  Reply
  1. Paulina Danielsson december 17, 2016 at 10:58 f m

   Hej Matte! Det är henna-tatuering som går bort efter 5 dagar ca. Och agenturen som representerar mig är Mikas. Sveriges största. Hoppas du får en trevlig dag! Nu ska jag åka till Thailand och njuta. Love L

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *