GÄSTBLOGG: LISA ANCKARMAN

Heeey babes! Det är >Lisa Anckarman här. Jag tänkte gästblogga lite medan Paulina är i Thailand och glassar med sin snubbe. Hon har rätt kasst internet så jag fick ett paniksms från henne om att jag skulle hålla er underhållna. Och SJÄLVKLART gör jag det.

Jag och Paulina blev vänner genom gemensamma vänner här i Uppsala (där jag bor) för några år sedan. Paulina är en av de mest generösa och omtänksamma personer jag träffat. Hon pratar innan hon tänker och lever för dagen. En härlig kontrast till mitt extremt planerade och förhållandevis tillrättalagda liv. Men när vi träffas klickar det – ni vet.


paowlisa2

Här hjälper jag Paulina styra upp sina sociala medier på Adviral (där jag jobbar som konsult 2 dagar i veckan).

 

paowlisa

Här har Paulina tagit med mig till Stureplan för att luncha. Hon äter typ alltid råbiff. Själv tog jag en skaldjurssallad. 

lisapaow3
Finest Awards 2014. Jag hade precis varit med i Top Model och delade ut pris för ”Årets modebutik” som gick till bästa >Madlady. Detta kan vara första gången vi hängde på riktigt. 

 


Om ni vill följa mig så finns jag på:

Blogg >Lices.se
Instagram >Lices.se
Youtube >Lices.se
Snapchat >Anckarman

Posted in: Livsstil
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *