Unga tjejer känner också

GÄSTBLOGG:

Jag undrar ofta på hur det kommer sig att näthat är så stort, så kommentera gärna så plockar jag upp några av dom och svarar på så gott jag kan. (Jag arbetar med ett projekt som heter Skapaskillnad.nu som finns för att stävja näthat).

Har ni tänkt på att unga tjejer också känner? Trots att de är offentliga? Paulina har levt som influencer länge, vilket gett henne skinn på näsan, hur skulle hon annars överlevt?

Idag är allt så tillgängligt. Det går enkelt att nå den som man gillar, eller ogillar. och med det sagt, så kan du som läser detta, komma åt någon som tex. Paulina.

Kanske blir du glad över att kunna påverka, vilket så klart är fantastiskt, men om du vill påverka negativt, vad säger det om henne, eller vad säger det om dig, som vill lämna ett negativt avtryck?

Eller tycker du att någon som varit offentlig får skylla sig själv? 

Skrivet av: Katri Lindgren

(Visited 180 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Anna december 23, 2016 at 8:49 f m

  Jag tycker det är kontsigt att du kan prata om mobbning när du själv hänger ut folk hela tiden och kalla en tjej hora på din offentliga blogg (Fast hon inte var offentlig) osv. Det hade varit en sak om du gjort det för längesedan men detta var bara någon månadsedan.

  Svårt att ta detta samarbete seriöst.

  Reply
 2. anonym december 23, 2016 at 7:40 e m

  Det säger mej att många som kommenterar elakt mår jättedåligt. Men för den skull ingen orsak låta det gå ut över andra. Jag läste en annan blogg men lämnade den pga allt näthat bloggaren fick. Mådde dåligt av det. En annan bloggare svarade när jag tog upp att det är otrevliga kommentarer att det är inte hennes problem. Ur dåligt. Hon nämner ofta att det är hennes jobb och hon har själv blivit hårt ansatt. Jag o andra försökt hjälpa henne. O sen fick man sådant svar. Helt oempatiskt. Går bara till bloggar där dom direkt går ut med att här får inget näthat förekomma. Då tar dom ansvar. Min pappa så att många nog har en svår diagnos som nät hatar. För det är samma personer o dom slutar inte. Tragiskt vi måste alla hjälpas åt o få stopp på detta. Kram.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *