VAD SKA VI GÖRA FÖR YOUTUBE-COLLAB?

HEEJ! Nu är det >Lisa Anckarman här igen. Jag har en tanke! Paulina har ju försökt sig på youtube litegrann men jag önskar att hon skulle köra på mer. Hon har ju sådan sprudlande personlighet som går genom rutan. Därför tänkte jag att vi skulle göra ett collab snart. Vi ska faktiskt vara samtidigt i Thailand (jag åker den 17:e december) och då vore det ju så fett att spela in någonting.

Har ni tips på vad vi ska göra tillsammans?

Här är lite andra collabs jag gjort:

Följ mig på youtube >HÄR

(Visited 145 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Maria december 15, 2016 at 5:21 e m

  Hej skulle vara kul om ni filmade omgivningar tex naturen och en marknad har inte varit där. Hoppas du får en toppen semester kram.

  Reply
 2. Penny december 16, 2016 at 9:21 f m

  Hon kanske kunde börja med att bry sig lite mer om sin blogg istället?

  Reply
 3. Ann december 16, 2016 at 2:18 e m

  Ni kan testa konstiga maträtter/ godis/ mm som e thailändskt.
  Vlogga tillsammans

  Reply
  1. Paulina Danielsson december 17, 2016 at 10:58 f m

   Hej Ann! Superbra idé! Jag ska kolla vad hon tycker :))

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *