HEEJ! Nu är det >Lisa Anckarman här igen. Jag har en tanke! Paulina har ju försökt sig på youtube litegrann men jag önskar att hon skulle köra på mer. Hon har ju sådan sprudlande personlighet som går genom rutan. Därför tänkte jag att vi skulle göra ett collab snart. Vi ska faktiskt vara samtidigt i Thailand (jag åker den 17:e december) och då vore det ju så fett att spela in någonting.

Har ni tips på vad vi ska göra tillsammans?

Här är lite andra collabs jag gjort:

Följ mig på youtube >HÄR

Posted in: Videoinlägg

You might also like

Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Framme i Båstad Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *