Varför Thailand?

Livet här är rätt enkelt, allt är billigt och människorna är trevliga. För er som inte vet så är jag och min pojkvän Mattias nere i Thailand, Patong och jobbar på Grabbarna Grus som ligger på Banglaroads partygata. Vi bor i en lägenhet vi hyrt, en liten etta men det duger för oss. Som ett litet hotellrum långt från stranden. Jag blev ju av med min väska med min dator i på flygplatsen i Phuket. Vilket suger. Men som tur är så får jag låna Mattias dator så länge. Min kamera har fått fuktskador och funkar inte alls. Sen tappade jag min telefon i marken så den gick i 100 bitar. Så jag var tvungen att köpa en ny, och passade på att ge Mattias en ny telefon som julklapp. Så början av denna resa var verkligen en uppförsbacke. Men vi kämpar och nu börjar allt ätnligen lösa sig.

Och för er som inte når mig, jag har skaffat thainummer och nås endast på Facebook Snapchat eller mejl. Om vi festar mycket? Kanske mer än vanligt. Men jag har av vissa skäl valt att ta det väldigt lungt med alkoholen och ska göra det hela resan. Det mestadels gift jag får i mig är koffein.

Så nu vet ni det!

Jag och M igårkväll!

Klassisk fjortisbild på stranden!

Nyvakna!

(Visited 284 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. meet up and hook up januari 9, 2017 at 4:18 f m

    I am amazed, I need to say. Seldom manage we discover the blog site that’s just as educative and also interesting, and also undoubtedly, you’ve
    strike the actual nail on the head. The problem is something which as well not many people tend
    to be speaking intelligently over. Now i’m happy that
    we came throughout this specific all through my search
    with regard to one thing relating to such.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *