Vart sjuk :(

Alltså Patong.. Det är så smutisgt här. Alltså jag har vart sjuk typ 4a gånger sen jag kom hit. Och i Sverige så blir jag väldigt sällan sjuk(förutom magsjuk då) men här har jag vart magsjuk, haft influensan, halsfluss och urinvägsinfektion och nu är jag dunderförkyld. Helt sinne alltså. Och jag dricker ändå inte speciellt mycket eller ofta. Utan det är nog för att dem har en  HELT annan bakteriekultur här. Så det suger.

Har vart i princip sängliggandes med feber i 3 dagar, men nu så börjar jag äntligen må bättre. Så tänkte försöka pallra mig ner till Grabbarna Grus en sväng och kolla på när Ali från Medina ska uppträda! Måste ju få komma ut lite iallfall.

Några bilder från innan jag blev sjuk då vi körde Army night på GG!

Sen på hur jag mådde dagen efter. Och det var inte på grund av att jag var bakis. Utan av feber 🙁

 

(Visited 108 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Erika januari 15, 2017 at 1:26 e m

  Hej
  Använd mycket handsprit.Och om ni har AC så försök att ha den på så lite som möjligt då man lätt blir förkyld av den och att alla bakterier bara går runt runt i rummet av den.

  Reply
 2. A januari 16, 2017 at 12:20 f m

  Kan inte du göra en vlogg nere i Thailand?

  Reply
 3. Misan januari 16, 2017 at 7:03 f m

  Samma i södra sverige. Varit sjuk 6 gånger inom loppet av 1 år. När man skriker mycket i en extremt högljudd miljö, kan man tillslut få stämbandsinflammation vilket betyder stämbanden är inflammerade av överansträngning. De är då irriterade slemhinnor vilket gör att bakterier och virus fastnar på dem lättare, särskilt då man står nära någon och pratar. (Man andas ju in varandras luft.) Man blir sjuk gång på gång på gång av detta till man vilat stämbanden såpass att de läker. Mitt har blivit kroniskt nu så vid minsta ansträngning av stämbanden, får jag ont.

  Reply
 4. Lova januari 16, 2017 at 5:10 e m

  Drick sprit. Sprit dödar bakterier. Du dricker antagligen för lite. Duktig kan man va i Sverige.

  Reply
 5. Sara januari 18, 2017 at 2:34 e m

  Jag bor också i Thailand och blir lätt sjukt när vädret växlar från sol till regn. Solen hettar upp marken och avgaser från bilar och annat skit ligger kvar på marken, dock när det regnar så avdunstar alla avgaser och skit som vi sedan andas in, därav varför du blir sjuk så ofta.

  Köp ett munskydd och bär det när vädret växlar från sol till regn. Blir du inte frisk kan det även vara värt att gå och ta en antibiotikaspruta hos doktorn, men inte för många.. 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *