Thaimat!

Hej hopp, såg att det var mycket sura miner på mitt senaste inlägg. Det jag ville få fram är att folk borde bli bättre på att skydda sig. Har många vänner som gjort aborter och tycker fortfarande att det är lika ansvarslöst. För i 9 av 10 gånger som folk blir gravida så är det för att man haft oskyddat sex. Blablabla. Skydda er bara helt enkelt så sätter jag stopp för mitt ord här.

Var precis och käkade med Mattias. Vi valde att äta på ett litet ”thaihak” för att äntligen få äta lite riktigt thaimat eftersom att vi ändå är i Thailand liksom. Eftersom att jag är uppvuxen med en thai i familjen så har jag lärt mig äta RIKTIGT stark mat. Och det är fan livet ändå.

Nä nu ska jag gå och göra om naglarna. Både hår och naglar växer ju mycket fortare i solen.

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Hater februari 1, 2017 at 1:17 e m

  *angående din debattartikel*
  Eftersom du visar din åsikt om abort, som btw är helt jävla sjuk.
  Så tänkte dela min egen åsikt angående din text. Om man inte kan skriva en debattartikel korrekt eftersom du tydligen inte vet hur man ska formulera sig i en sådan så anser jag att du inte borde få publicera något tills du lärt dig det…

  Reply
 2. Nadii februari 1, 2017 at 2:31 e m

  Tycker att du är en av dom vackraste brudarna som
  Finns! Fattar noll varför du ser ner på dig själv?!? Klart att en svartsjuk brud skriver dåliga kommentarer. Tycker personligen att du super snygg

  Reply
 3. Sara februari 1, 2017 at 2:44 e m

  Att använda abort som ett skydd är såklart skit illa och jävligt oansvarigt.
  Men man kan fortfarande inte ta bort abort eftersom många blir gravida även fast dom använder skydd, vissa blir även våldtagna.
  Man ska ha rätt till hur många aborter man vill men inte för att man haft oskyddat sex utan för att du skyddat dig men blivit det ändå eller liknande.

  Reply
 4. Marcus februari 2, 2017 at 5:15 e m

  Jag vet inte om du ser detta men jag skall till Thailand typ 3 april o undrar om jag kan få träffa dig. Hade vart underbart! En snäll killen från Gotland😊

  Reply
 5. Cecilia februari 2, 2017 at 7:02 e m

  Din blogg är helt död. Och du försöker vara som ”kissie” då hon började blogga. Skulle vilja läsa din blogg om du var dig själv i din blogg och aktivare.

  Reply
 6. marlene februari 2, 2017 at 7:50 e m

  number 9 har ju bästa thaimaten där

  Reply
 7. Felica februari 2, 2017 at 10:34 e m

  Kanske du ska börja fundera över ditt umgänge än att dra alla tjejer över samma kam. Dessutom finner jag det märkligt att du som kvinna inte ställer upp för andra andra tjejer. Du har dessutom aldrig tänkt på att det är två personer som gör barn?
  Korttänkt skrivet. Vill inte tro du är så ointelligent och självgod

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *