Flair at the beach.

Förut när jag var på Stranden i Patong så såg jag jämt en massa folk som stod och flairade på stranden. Så jag gick fram till dem och då visade mig läraren på EBS(european bartender school) lite tricks. Har alltid tyckt att det är så himla fascinerad av flaring och eftersom jag jobbat bar tidigare så vet jag hur svårt det faktikst är att lära sig. Så han visade mig lite tricks och sen så fick jag försöka själv. Väldigt kul faktikst och det är något som jag hade velat bli bättre på.

Så Dani på bilden bjöd med mig till skolan för att visa hur allt går till. Väldigt ballt och seriöst måste jag säga 🙂

Men såhär såg det ut när vi var på stranden!

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Gigi Hadid x Maybelline Elin Hagberg - Hemdesigners Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - district môt Caroline Roxy - Vibin'

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *