När man bara bestämmer sig.

Hej på er. På tisdag kl 07.00 på morgonen så landar mitt plan i min älskade hemstad Stockholm. Vilket ska bli så furktansvärt jävla skönt. Jag älskar att resa men det har blivit lite för mycket av det goda. På 12 månader så har jag vart utomlands 8 månader och 2 veckor. Så att vakna upp till skinade sol och varm luft är vardag för mig. Och ja, all vardag blir tråkig till slut. Men mitt psyke har vart hemskt dem har 4a månaderna som ni säkert märkt. Även om jag haft det väldigt trevligt och mysigt emellanåt. Men jag ser fram så mycket mot att komma hem.

Jag sa ju som sagt upp min lägenhet på Mariatorget. Min drömlägenhet. För att jag och M skulle flytta in i min lite mindre lägenhet i Slussen. Den är jätte fin. Men min stora fina 3a på Mariatorget älskar jag, det är hemma för mig och har vart min största trygghet i 3 år. Och egentligen så sa jag upp den för att jag och M skulle flytta ihop, jag gjorde det för hans skull så han inte skulle känna att det var min lägenhet bara eftersom vi skulle flytta ihop. Men nu får vi se hur det blir. Och jag har känt väldigt mycket ilska över att jag mått såhär dåligt, vart utomlands för någon jag annans skull och gett upp min lägenhet som jag älskar. För att sen komma hem, ensam pank och till världens flyttkaos. Har förlorat många samarbeten jag haft på grund av att jag knappt bloggat någonting samt förlorat läsare. Nu låter jag jätte negativ.. Meeen.

Jag har aldrig vart såhär långt ner på botten. Så nu kan det bara gå upppåt. Jag har vänner som hjälper mig ♥ Och dessutom så har jag valt att se det som en nystart. Oavsett vad jag och M kommer fram till. Så har jag bestämt mig för att jag vill bli en bättre människa, med eller utan honom. Jag vill inte fly iväg hela tiden. . Jag har accepterat läget. Och jag såg det posetiva i det. Vilket gjorde så att jag mår så mycket bättre. Så ett steg i rätt riktning.

(Visited 68 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. jos mars 30, 2017 at 3:59 e m

  Låter som kloka tankar. Om det är något jag har lärt mig så är det att det absolut viktigaste är att ta hand om sig själv och vara sann mot sig själv.

  Först när man gör det kan sunda relationer med andra bli mmöjliga. Så tycker att det är så klokt att ta tag i dig själv utan att koppla det till Mattias, det är ditt liv och du är viktig. Bli din egen vän, det förtjänar du!

  Reply
 2. Maria mars 30, 2017 at 4:40 e m

  Kämpa på. Jag skulle verkligen vilja behöva några månader utomlands. Önskar att jag hade sådana kontakter. O vakna till solen ljuvligt. Hoppas nu det ordnar sej. O kärleken håller i sej. Nu blir Madicken glad. Ta hand om dej kramar fina.

  Reply
 3. Sandra mars 31, 2017 at 6:20 f m

  Jag läser fortfarande! Krya på dig <3

  Reply
 4. Linn mars 31, 2017 at 8:07 f m

  Försök att hålla detta. Kanske skaffa dig en livscoach/mentor där ni kan komma överens om en plan som känns lagom och hållbar utifrån dig själv och vad du önska prestera gällande arbete och hälsa. Utmana dig själv genom att sätta dig i en situation nu där du inte kan fly, utan måste ta ansvar för ditt leverne. Orka, orka! 🙂 Lycka till.

  Reply
 5. Emma mars 31, 2017 at 10:40 f m

  Men har varit med om exakt samma sak. Också gett upp allt osv osv 🙂 tillslut mådde jag piss och allt var kaos.

  Åk hem. Röj upp lägenhet/städa/gör fint.

  Börja jobba (ordentliga inlägg) eller videor.

  Du kommer komma tillbaka men jobba!! Ingenting är gratis och du har liksom sååååååå många möjligheter! Vill Du inte blogga så skaffa ett annat jobb. Men fly inte utan ta tag i skiten. Det blir jobbigare sen.

  Puss <3

  Reply
  1. Synnöve mars 31, 2017 at 3:32 e m

   Word!

   Reply
 6. Robert ( Mr Rob) mars 31, 2017 at 12:21 e m

  Livet går upp o ner det är bara att kämpa kom igen du fixar det no problema….. Mr Rob från Åland Islands.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *