Poddar

Jag har ju i princip inte festat någonting på senaste tiden. Har börjat gilla att vara själv på kvällarna när M jobbar. Så nu på kvällen så har jag vart ute och gått, små shoppat lite. Bl.a ett par mysbyxor och tvålar och lite annat skit. Sen har jag jagat pokémons också, dem har ju släppt en massa nya. Så har levlat en HEL level, från 22 till 23. Och ja det tar ju en stund för er som spelar. Så har säkert gått en mil idag.

Så just nu så sitter jag hemma, bloggar målar tånaglarna och dricker öl. Och samtidigt så har jag snöat in mig helt på poddar, speciellt som är lite läskiga. Så jag har lyssnar just nu på ”rättegångspodden” där det är riktiga förhör bara. Så bra. Den borde ni lyssna på.

En till podd som också är VÄLDIGT bra är ”Spöktimmen” podden. Där dom bl.a pratar om mystiska händelser, seriemördare osv.

Bilder tagna just NU!

Jag i mina nya mysbyxor för 25 kr 😀
Tvålar. Bara två av dem luktar gott. Gissa vilka haha.
Chang är ett måste när man är i Thailand 

UPDATE: JAG HAR INGEN ANING OM VARFÖR DET BLIR DUBBLA BILDER. FÖRSÖKER FÅ TAG PÅ DEM JAG JOBBAR MED OCH DEM SVARAR INTE.

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Saanko mars 6, 2017 at 8:32 f m

    Jobbar inte du som bartender?

    Reply
  2. Juliana mars 6, 2017 at 10:43 e m

    älskar verkligen spöktimmen-podcasten! bästa podden där ute 😍

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *