Baby Sengångare.

Var på Skansen och spelade in ett pogram med Jocke & Jonna förut och fick träffa en sengångare. Alltså det var SÅÅÅ coolt. Älskar ju som sagt nästan alla djur. Men det här kändes verkligen som once in a lifetime. Och nej han är inte drogad och vanliga besökare får egentligen inte gå in i burar och hälsa på dem. Men vi fick göra ett undantag hihi. En sengångare fick för två år sedan tvillingar. Och eftersom det är  omöjligt för en sengångare att ta hand om två st i det vilda. Så fick hon panik och stötte bort båda ungarna så personalen på sakansen har tagit hand om dem istället. Därför dom är så tama 🙂

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (10)

You might also like

Alexandra Nilsson - Testade en ny behandling idag.. Alexandra Nilsson - Fler bilder från eventet.. Josephine Qvist - A STAR IS BORN Alexandra Nilsson - Bra och mindre bra saker just nu..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *