POKEMON GO RÄDDAR MITT FÖRHÅLLANDE

Alla som följer mig på sociala medier vet att jag spelar Pokemon Go. Och inte för att jag är värsta nörden, men det hjälper till att hålla ihop mitt förhållande. Ett gemensamt intresse där man behöver röra på sig. Dock så brukar jag ha löjligt mycket tur i spel, då brukar Mattias bli avundsjuk för att han har en sån otur. Fick en lapras i ett 2km ägg(för er som inte vet, för att knäcka äggen så behöver man gå 2km 5km eller 10km och när man gått så långt så knäcks ett ägg med en random pokemon i) samt att jag fått alla items man behöver för att evolva vissa pokemons. Haha.

Spelar ni fortfarande pokemon?

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. anna april 26, 2017 at 1:34 e m

    Jaaa 😁 jag o min kille spelar fortfarande. Dock i en liten ”by” med endast 3 gym och 5 pokestops 😂 vi har åkt till andra ställen ibland med för att spela. 😊

    Reply
  2. Sofia april 29, 2017 at 2:46 e m

    Jag brukar spela lite varje dag, men borde börja spela mer som förut egentligen. Vandra runt i timmar i Gamla stan och så. 🙂 Men har inte haft tid med det på sistone och det har ju inte varit så härligt att vara ute heller.

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *