Ligga med några andra så blir allt bra?

Jag kan bli extremt destruktiv när jag mår dåligt. Något som jag försöker hantera hela tiden. Och M kritiserar mitt sätt att försöka komma över break-up:et. Jag vet att det bara gått 3 dagar sen han valde att lämna mig. Men eftersom att han var den som lämnade mig. Har han då rätt att kritisera hur jag försöker läka det han förstört? För helt ärligt så vill jag gå locko, gå ut och bli full som ett ägg 7 dagar i rad och ha sex med några st och hoppas på att någon av dem ska vara extremt bra i sängen. Det är så jag känner för att hantera det destruktivt nog. Medans M läker genom att sitta och gråta i ett mörkt rum i 1 månad och sen börja ligga runt, vilket han gör väldigt mycket när han är singel. Helt ärligt så visst jag har haft sex,  men med få personer dem senaste 3 åren. Då jag har kommit till insikt att man inte får ut så mycket av att ligga med en total främling som man inte känner och det är inget man någonsin mått bättre av. Men nu är det som det är. Det är slut.

Och helt ärligt så tror jag inte att jag skulle må bättre av att bli pruttfull, och dricka 7 dagar i rad? Det kommer att ge mig mer ångest. Och ha sex med en främling lockar mig inte heller. Det är hur jag tror att jag ska komma över det. Men istället så har jag valt att göra tvärtom. Jag har tagit tag i saker. Som min dekleration. Vart på banken, tränat städat och gjort matlådor och njutit av egentid. Jag brukar annars ha svårt att vara ensam. Och imorgon så har jag två roliga och viktiga möten inbokat samt att jag ska till forma vita och IPL:a bort mina blodkärl vid näsan. På Torsdag så ska jag vara med i en podd med människor jag tycker om. Och på fredag så ska jag ÄNTIGEN hämta mina möbler. Och den 12te åker jag till Madrid med en av mina bästa vänner. Har en inspelning i Maj och i juni så kommer jag att åka en månad till Spanien. Det känns bra att saker och ting börjar se bra ut och att jag tar ett steg i taget i rätt rikting. Och o jag skulle bete mig som det jag skrev ovanför här. Det hade vart att ta 3 steg tillbaka till där jag var innan. Och att jag bestämt mig för att inte vara destruktiv. Utan hantera det på bästa sätt och njuta av friheten att inte känna att man är skyldig och begränsad hela tiden. Även om det kanske inte var det här jag ville. Så är det så det får bli och det är inte så dumt det heller. Planer ändras helt enkelt. Och jag börjar bli gammal och vis.

Vad är era bästa break up tips?

 

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. Mathilda maj 2, 2017 at 4:37 e m

  Du är stark. Starkt av dig att skriva ut det här, och ännu starkare av dig att se dina egna framgångar. Annars kanske man tycker att man är världens sämsta människa men självinsikt är nyckeln till ALLT, och det har du. Jag tycker du ska fortsätta att ta din tid till att göra grejer för dig och bara dig. Gör grejer du funderat länge på att göra, typ hälsa på någon släkting eller ta tag i ett klädberg, skänk grejer till välgörenhet, gå en matlagningskurs eller danskurs. Kör hårt.

  Reply
 2. Emelie maj 2, 2017 at 5:05 e m

  Fin du är Paulina <3 Kämpa på, du ä grym! Roliga poddar, mycket vänner och umgänge samt disney filmer har tröstat mig. kram

  Reply
 3. Madde maj 2, 2017 at 5:16 e m

  Varför lämnade han dig, ja fattar inte ni verkade ju va as kära?

  Reply
 4. Eli maj 2, 2017 at 5:22 e m

  Satsa på dig själv , bygg upp din karriär nu. Skit i snubbarna ett tag.
  Kärlek kommer komma igen. Du behöver djupdyka i dig själv bottna och bygga!!
  Sprit och fest är kul nu men inte gör det dig rikare eller vackrare eller framförallt lyckligare. Bygg ditt brand gör det du är bra på tex nätverka.

  Reply
 5. Inge Kristen maj 2, 2017 at 5:40 e m

  Grisfylla och sex läker inga sår, tro mig. Jag tror ditt sätt att leva de senaste åren är ganska destruktivt i sig och du kommer bara träffa ytliga människor.
  Du borde träffa en nörd istället och se att meningen med livet inte är bara fest. Det finns faktiskt snygga nördar också men viktigast är nog insidan.

  Sjukt tråkig jag låter..

  Reply
 6. Sofia maj 2, 2017 at 6:31 e m

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 7. Carro maj 2, 2017 at 8:29 e m

  Är så jävla lik dig när det kommer till relationer, leva destruktivt , vårt tankesätt om livet i allmänhet och det är anledningen till att jag alltid gillat läsa din blogg sen du va 15 år. . Kämpa på.

  Reply
 8. Danii maj 2, 2017 at 9:20 e m

  Fokusera på dig själv och det du vill få ut av livet, dela saker med dina nära vänner och lär dig något nytt, kärleken kommer när du minst anar det!

  Häng med ut å fiska, det är alltid kul haha

  Reply
 9. sarah maj 3, 2017 at 9:30 f m

  Stå på dig Paulina, Börja här och nu med att bryta det destruktiva mönstret. Jag har varit där hela mitt liv och känner igen mig så mkt i dina dagar. Jag är inte helt läkt ännu men jag är sån god bit på väg. JAg försöker göra mig själv stolt varje dag som går. Jag håller på dig. Du fixar det här. <3

  Reply
 10. jos maj 3, 2017 at 10:12 f m

  Klokt skrivet, blir imponerad av dig för något av det svåraste kan vara att byta spår.

  You go girl!

  Reply
 11. Malin maj 3, 2017 at 11:49 f m

  Sök Jesus 🙂 Alla människor har ett tomrum som man försöker fylla med allt möjligt, men det går endast att fylla det med Gud, eftersom han har skapat oss. Den längtan man känner och den frid man vill få, den kan bara Jesus ge 🙂 Och jag är själv vittne till det, jag har hela mitt liv varit på flykt, försökt dämpa min rastlöshet och ångest med allt möjligt, jag har hela mitt liv levt i framtiden och inte kunna ta vara på nuet, tills Jesus kom in i mitt liv, idag är jag hel 🙂
  man behöver int bli religös, det är inte det som Gud vill, han vill ha en personlig relation med varje människa och ge oss det vi mest behöver. Han känner oss bäst och vet vad vi behöver 🙂
  Gör inte en uppfattning om Gud från vad andra människor har sagt om honom, försök göra en egen uppfattning, sök honom och du vill hitta honom, han väntar på dej och älskar dej mer än du kan tro! 🙂

  Reply
 12. Johanna maj 3, 2017 at 12:46 e m

  Nästa gång…gå aldrig mer efter utseendet. Det misstaget har jag gjort hela mitt liv och det har alltid slutat i kaos. Och i ditt fall, inga kändisar från t ex PH osv. När jag började träffa personer som var snälla och hade en otrolig varm utstrålning med humor och kärlek…den dagen var jag kvar i det förhållandet. 10 år sen nu och vi är fortf kära. Jag har gjort som du innan och legat runt och varit en bitch osv men klandra aldrig ditt liv. Det finns ingen som är nöjd med sitt liv och tänk inte på hur du levt. Gör man det så kommer man aldrig älska sig själv och då kan du inte heller leva med någon annan.
  Du kommer hitta honom en dag.
  Du har hela livet på dig och njut istället för varje dag som går.
  Fokusera på vad du vill med livet och tänk inte så mycket. Bara är.

  Reply
 13. Maria maj 3, 2017 at 1:35 e m

  Tycker om bara o ha sex när jag är kär. Bästa är att aktivera sej så du inte grubblar för mycket. och resa. Är ändå förvånad du älskade ju honom så mycket. Men jag tror lite på ödet. Sen måste man gå igen sorgen annars dyker den upp senare. Ja livet är upp och ner. Kram.

  Reply
 14. milla maj 3, 2017 at 2:56 e m

  Det du ska säga till dig själv är att det här ska inte stjälpa mig, tvärtom.
  Du ska se tillbaka om 1 år igen och tänka att detta var det bästa som kunde hända dig. Ingen annna förutom du styr ditt liv. Lycka till 💚

  Reply
 15. Vilsen maj 3, 2017 at 6:25 e m

  Samla ihop några riktigt Goa tjejkompisar och ha en myskväll med film gott att äta och läsk 😉 Och bara sitt i myskläder och mys. Det kan funka 🙂 Gör sånt som får dig att må bra i både själen och kroppsligt. En dag kommer han som du vill ha och som kommer göra dig tull världens gladaste 🙂

  Reply
 16. Sofia maj 3, 2017 at 6:26 e m

  Tror du gör helt rätt i att ta tag i saker och försöka skapa en trygg och stabil grund att stå på i detta nya kapitel i livet. Bygg upp något som är ditt eget och som ingen pojkvän någonsin kan ta ifrån dig. Och satsa på att må bra som singel! Det är nog enklare och bättre att leva med någon annan om man även trivs med att leva med sig själv, om det makes any sense? 🙂

  Reply
 17. errie maj 6, 2017 at 2:29 e m

  Mitt tips är att låta känslor komma och gå som de ska, och att möta dem på riktigt. Att acceptera att sorgen och förlusten faktiskt tar tid att bearbeta. Att inte fly känslorna. Och till sist finna en grundläggande acceptans för att det som hände hände, och att det inte går att få ogjort men också lära sig något av det!

  Reply
 18. K maj 8, 2017 at 8:53 f m

  I bland kan man visst må bra av att ligga med en total främling, men det ska vara rätt period i livet, kanske inte då man just brytit upp från ett förhållande och mår skit. Männen kommer och går genom livet.

  Reply
 19. VIAxGa2W augusti 30, 2018 at 1:28 f m

  145287 1029Does your web site have a contact page? Im having trouble locating it but, Id like to send you an email. Ive got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, fantastic blog and I look forward to seeing it develop over time. 826459

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *